- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
MrPetya19 #93 üzenetére
Igen, ebből a szempontból tényleg problémásnak tűnik a dolog. Nagyon is életszerű egy olyan helyzet amikor hosszabb időt utazik az ember, vagy ne adja az ég kórházban lábadozik, külső akkuról tölt a teló, vagy hálózatról, és közben csak malmozni lehet, mert ebben az esetben csak bluetooth-os megoldás jöhet szóba. Elférne azért a szokásos 1 helyett 2 db type c a telókon.
-
fecg21
aktív tag
A 3,5 jack csatlakozó hiánya miatti, hogy is fogalmazzam-elégedetlenkedést- nem igazán tudom hova tenni. Minden esetben ad a gyártó átalakítót. Leeco Le 2 max-hoz is kaptam. A 3,5 jack elavult, tetszik vagy sem ez a helyzet. Ez nem kizárólag az epül hülyesége miatt van, számos olyan pozitív hozadéka van az usb type c-nek ami miatt fontos és szükséges, sőt nagyon is jó dolog a behozatala-akár a jack csatlakozó kárára is. Talán a Vernee az egyedüli cég aki adott ki olyan telót amiben jack és type c is van. Eleinte nekem sem igazán tetszett a jack elhagyása, sőt a bluetoothos fülesek, fülhallgató megoldásoktól egyenesen a hideg kiráz. De mivel van átalakító, ezért no problem az usb type c.
Ami a fenti cikkben taglalt telefont illeti, az előlapi kamera abban a formában igencsak problémás, nyilván demózzák majd hogy ez mégse így van( talán), majd meglátjuk. Látszik hogy nagyot akartak dobbantani Rubinék, csak sajnos nem dobtam hátast, és vannak még evvel így páran. Hardveresen rendben van a telefon, akkumulátort leszámítva, és az előlapi kamera kijelzőbe belógatását. A moduláris dologhoz annyit hogy oké, jó van benne fantázia, de nem így. Az árazás sem tűnik veszélyesen túlzónak, tekintettel arra hogy új gyártó első terméke. Ott az androidos "sztívdzsobsz" , úgyhogy foghat vastagon a toll. Frissítésekkel sem lesz probléma én úgy érzem. Már csak az a kérdés hogy miért is dobjam el a Le max 2 telómat hogy rohanjak megvenni ezt a Rubin féle csodát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest