Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• justaview

senior tag

válasz buvartacsko #94 üzenetére

meg itt van még mindig ez a felfogás, hogy akinek ilyen van az egy sznob hülye.

De ugye tudod, hogy én nem ezt mondtam? :)

Haveromnak S2-je van, gyári alap fw-vel, meg rápakol 4.1 OTA frissítéssel, laggol, scrollozok meg-meg akad állandó jelleggel. :) Ráadáasul 4.0 OTA update után folyamatosan eldobálta wifit a telefon. :) Nagyon szuper tényleg. ;)

Itt a Samsung valóban nagyot hibázott. Nem lett volna szabad a 4-es androidot ráengedni egy 2.3-al kiadott telefonra...de ugye megígérte. Ilyet még nem játszottam, de ha vissza lehet rakni valahogy az eredetit, akkor a barátodnak érdemes lenne megpróbálni. Nekem az eredetivel megy simán, és nem is fogom engedni a frissítést soha. Az Apple a frissítéseknél valóban óvatosabb, de könnyebb helyzetben is van, mert csak a saját néhány kütyüjére kell figyelni, és a rendszert is ő írja. Az android-nál elválnak a cégek egymástól, mint a windows és a PC-k esetében.

Egyéb kütyüknél is azt a szabályt követem (Pl.: LCD TV), hogy csak akkor frissítek, ha valami nem megy rendesen, és az új verzió azt ígéri, hogy megoldja a problémámat. A másik, ha olyan plusz funkcióval kecsegtet, ami nagyon tetszik, de ez utóbbi esetben nagyon utána nézek előtte, nehogy valami összeomoljon. Eddig bejött (ezért nem frissítettem 4.0-ra az S2-t).

Új hozzászólás Aktív témák