- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
WonderCSabo #83 üzenetére
Nyilván az is alap ha karakteres módban mész.
De feltételeztem, hogy neki valami grafikus csoda kell ha már nautilust és dolphin-t emlegetett.
-
burgatshow
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #69 üzenetére
Én meg vettem egy médialejátszót ami még a poháralétet is megeszi. Az idejét se tudom, hogy mikor néztem utoljára filmet notebook-on. Egyszerűen munkaeszköz, nem médiaközpont.
A ribbonnal egyébként nekem a meglátásom a következő: haladni kell a korral, fejlődnek a hardverek, nő a teljesítmény, ezzel arányosan nő a felhasználói elégedettség és a user experience szóval no para.
Először anno nekem is fura volt a ribbon, mert semmi nem ált kézre, főleg hogy sokáig openoffice-t használtam, aztán akkor váltottam át office-ra (először 2007 majd 2010), miután szakdolgozatot kellett írnom és csak és kizárólag docx-ben fogadták el leadott dokumentumot (és mint tudjuk az OO-nak erősen vannak hiányosságai a docx-be való transzformálásban - legalább is nekem még soha nem generált hibátlan-t amit wordben megnyitva ugyanúgy nézett volna ki mint az eredeti OO formátumban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest