- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Én nem vagyok rossz véleménnyel a linuxról, egyszerűen csak nem használom, mert nincs rá szükségem. Viszont a legkisebb mértékben sem zavar, ha más használja.
Eddig minden megoldódott valahogy windowsal is, viszont ha mások szeretnének esetleg többet/mást, hát tegyék nyugodtan, de ettől még nem nézem hülyének Őket, és nem kezdem bizonygatni a windows biztos jobb lenne. Már csak azért sem, mert nem értek a linux lelkéhez.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #234 üzenetére
Egyrészt ez is a baj, másrészt pedig az, hogy igazából nincsenek is tisztában a windows lehetőségeivel, de eleve rámondják, hogy szar. Ha másért nem, már csak divatból is illik a windows-t szidni.
Egyértelmű, hogy én tudásban, labdába sem rúgok a windows ismeretében a "nagyok" mellet, de azért elég jól megismertem. kellően ahhoz, hogy magabiztosan testre tudjam szabni, és kényelmesen használhassam játékra, munkára. És bizony minél többet tudok meg innen-onnan, és örülök, hogy jéééé, ezt is lehet, úgy egyre jobban rájövök arra is, hogy tulajdonképpen milyen keveset is tudok még az operációs rendszerről.
Egy biztos, ha valami nem sikerül egyből, nem sz@rozom rögtön le az egészet, hanem segítséget kérek nálam okosabbaktól. mert nem érzem szégyennek.
Például ezért is sajnálom, hogy moonman, egy ideje nem frissíti a winportalt, mert ott is lehetett tanulni, akár kérdés nélkül is, ha olvasgatott az ember.
Na de mi az egyszerűbb? Ha valami nem megy rögtön, akkor lexarozni az egészet, vagy bevallani, hogy csupán csak hülye vagyok hozzá. Én általában az utóbbinál lyukadok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest