- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
A hátlap szinte biztos, hogy nem ilyen lesz.
-
-B-
senior tag
válasz
mjani1172 #41 üzenetére
Igen, a G4-nél ez típushiba. Ezt mindenki tudja, az LG is elismerte. A probléma az, hogy te minden LG-hez kapcsolódó topikba benyögöd, hogy mind szar, mind bedöglik.
Már a G6 topikban is bevízionáltad a bootloopot. Itt most pedig a még meg sem jelent Pixel 2-ről van szó, amiről egyelőre még az is csak pletyka, hogy az LG fogja gyártani, de te már most megmondod, hogy 2 éven belül mind be fog dögleni.
Ez olyan, mintha a Note 7 baki után azt mondanám, hogy az összes Samsung telefon szar és mind el fog füstölni.
Mindenki tudja már, hogy nem szereted az LG-t, de egy kicsit már unalmas, amit mostanában az LG topikokban művelsz. -
DeathAdder
veterán
Lassan mint az új autók, úgy az új telefonok sem érintenek meg
Mi újabban ez a nagy 2:1-es képarány propaganda? Eskü legjobban a note1 kijelzőjét szerettem a 16:10-es képaránnyal.
Nem tudom hogy én vagyok az egyedüli aki nem használja fektetett módban a telefonját, de egyre nagyobb élmény tartalmat fogyasztani az egyre szűkebb és hosszúkás megjelenítőkön.Nem beszélve a vas, rosszabb esetben üveg hátlapokról, és a káva nélküli keretekről.
Persze etetni kell a népet, hogy fogyasszanak mert eléggé alábbhagyott a technológiai forradalom, és az az igazság hogy abszolút nem indokolt már évente telefont cserélni. Talán két évente se.
-
tomboy0013
veterán
-
mjani1172
addikt
válasz
#84490496 #40 üzenetére
Stauffenberg Új Válasz
Stauffenberg
(PH! nagyúr)
Eljött a nagy pillanat, a topikgazdának is bootloopos lett a telefonja. Kicsit pontosítva: Kikapcsolt és már nem kapcsol be (boot animációig sem jut el), töltésre nem reagál. Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy a legegyszerűbb feladatoktól is annyira felforrósodott, hogy már szinte éreztem az égett műanyag szagát. Most éppen a reggeli kávém szürcsölgetése közben gondolta úgy, hogy elsötétül, majd a halálba veti magát. Most éppen nem volt forró, nem volt semmi előjele.
511-es alaplap. Volt.
Már csak pár hét hiányzott ahhoz, hogy 2 teljes éve G4 tulaj legyek (bár mivel egyszer kaptam készülékcserét, ez a példány még idén decemberig garanciális).
Meglátjuk hogyan tovább. Szerettem a G4-et, szerettem topikgazda lenni, szerettem az összefoglalót szerkeszteni és a közösségnek segíteni, de a típushibák arra sarkallnak, hogy javítás ide vagy oda, váltsak másra.
Egy darabig még biztosan maradok topikgazda és a későbbiekben is szívesen segítek karban tartani a leírásokat.
#42540) DadtÚjVálasz
Dadt
(újonc)
Sziasztok,
ha minden igaz, megnyertem magamnak a "bootloop" néven ismert szériahibát
42574)
DaDa
(senior tag)
Szomorú...most már vadászni kéne azokra akik nem kapták még meg a bootlopot és valami jelképes díjat adni nekik, mondjuk berakhatjuk a Nicknevet az összefoglalóba mint egy hírességek.És én soroljak még? Akkor az egész G4 fórum hazudik?
Meddő vita,ugyanazt tudom mondani mint azoknak akik semmit nem fognak fel a körülöttük lévő világból neked van igazad, nincs semmi hiba, aki mást mond hazudik.
Na tényleg befejeztem. -
törölt tag
válasz
mjani1172 #16 üzenetére
0506-os alaplap a G4-emben. Volt nyúzva rendesen. Letelt a 2 év.. wooops: Erről írom a választ!!!
G2 mini: 2014es vásárlás. Anyám erről hívott. Woops: letelt a 2 év és még hibamentes...
Soroljak még,vagy ne adj isten elkezdesz gondolkodni??
( Kétlem..a pontnak nem tudod elmagyarázni,mi a gömb..)...
-
S e t h
nagyúr
Sajnálatos, hogy korlátozott piaci megjelenésű, mivel nagyon jó sorozat.
-
julius75
aktív tag
-
JamX
csendes tag
Már csak egy szereó előlapi hangszórópár kellene rá, és meg is lenne a tökéletes 2017-es smartphone.
-
Matada2.3
veterán
Renderen minden csúnyább.
Gondolom ebben az évben sem lesz hivatalos magyarországi forgalmazás.
-
slimshady
senior tag
Nem néz ki rosszul, de elég fantáziaszegény. Igazán dobhatnának az előlapra alulra is egy hangszórót a sztereó hangzás érdekében.
-
Soybex
őstag
Tetszik! Várós bár csere még nem hiszem hogy lesz
-
atike
nagyúr
válasz
dkovizoli #32 üzenetére
Nekem nem tűnik úgy így egymás mellett....
-
törölt tag
Jól néz ki, bár továbbra is jobban kedvelem az előlapi ujjlenyomat olvasót. Meg az alacsonyabb árcédulát.
-
mg1992mg
őstag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal, és szerintem még jövőre is meg leszek vele elégedve. Az, hogy bukott, az engem nem igazán hat meg. Szeretem és kész.
De amikor látok egy ilyen telefont, azért csorog a nyálam... -
tomboy0013
veterán
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
A G5 és a V20 azért nem volt olyan régen. Mindkettő szenved ettől, még ha nem is olyan mértékben mint a G4 vagy az 5X.
Reméljük a G6-al már kinőtték ezt, legalábbis annál egyelőre tényleg nem hallani róla. -
mjani1172
addikt
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Nem hiszen én megtanultam hogy mit mikor kell.Valószínű hogy te nem. Van egy mondás,csak a hülyék nem változnak tanulnak.
Viszont az, hogy itt leírod, nem hallottál még bootloopos LG -ről ez olyan fokú tájékozatlanság hogy én veled nem óhajtok tovább erről beszélni.
Részemről vége. -
Dr.Anonymus
addikt
végre, végre, végre egy jó design
és végre nem az iPhonera emlékeztet
meglátjuk a onePlus5 meddig bírja -
MikeWazowski
veterán
válasz
tomboy0013 #18 üzenetére
Lehet hogy bútlopol, de baromi gyorsan, és korrekten cserélik is a szervizbe. LG szervize valami példaértékű.
-
mjani1172
addikt
válasz
tomboy0013 #18 üzenetére
Á, dehogy, vegyed csak,neked pont jó,hiszen amíg lószar van....
-
assemble
addikt
Jo lenne ha igy lenne, de kicsit felek tole hogy nem igy lesz, a Pixel telefonokat a Google a sajat markajakent kezeli attol fuggetlenul, hogy tenylegesen nem ok gyartjak oket. A mostani Pixel-eken sincs semmi nyoma sehol, hogy a HTC csinalna oket (teljesen szetszedve asszem az aksin van egyedul markajelzes)..
-
mjani1172
addikt
Így most már garantált, hogy max 2 év és hardverhiba miatt is cserélni kell.
-
Zsír
-
atike
nagyúr
Jól fog kinézni csak előre is kár az ára miatt....
-
tomboy0013
veterán
Na ez már mérföldekkel jobban néz ki mint a tavalyi, szerencsére nem a HTC fogja csinálni így már a káván való piknikezést el is lehet felejteni plusz a szervizelés sem lesz gond még ha nem is lesz itthon hivatalosan elérhető.
-
Na igen, ha valamit nem forgalmaznak nálunk, az csak bukta lehet a nemzetközi piacon.
Egyébként ha az LG fogja gyártani, nagy eséllyel nálunk fogják is forgalmazni hivatalosan, mint a Nexus 4-5 esetében.
(#10) Izzé: igen, jó lenne. Általában a SoT a gyenge pontja a Google mobiloknak.
-
.Szaki.
addikt
Szép!
-
Izzé
őstag
Tetszetős, de remélem az akksival nem fognak spórolni!
-
Dare2Live
félisten
Nézhet ki jól, lehet vonzó a legjobb OS support, vanila android... ha nem árulják hivatalosan MOon a hajukra kenhetik mind.
-
mg1992mg
őstag
Lehet hogy mégis lecserélem a G5-öt?
-
etohun
aktív tag
Amennyire nem fogy, a nemzetközi elérhetetlenség miatt, már hiába csinálják valamivel korszerűbbre, és pofásabbra, nem hinném, hogy nagy siker lesz.
-
Juhaszatti
addikt
Na ez kifejezetten szépre sikerült.
-
VIBO
őstag
Nekem tetszik
Kicsit s8as
-
MikeWazowski
veterán
Nem néz ki rosszul.
Csak ne legyen olyan baromi drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest