Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz #84490496 #40 üzenetére

Ne erőltesd, hagyd rá. Jobban jársz ;] Ő végletekben gondolkodik,
    szerinte mind hibás, ha te megcáfolod akkor úgy gondolja, hogy te azt mondtad, hogy 1 sem hibás. Aztán jön a hülyének nézős dumáját és le van rendezve a dolog. Az ilyennel nem érdemes vitatkozni.

• mjani1172

addikt

válasz #84490496 #40 üzenetére

Stauffenberg Új Válasz
    Stauffenberg
    (PH! nagyúr)
    Eljött a nagy pillanat, a topikgazdának is bootloopos lett a telefonja. Kicsit pontosítva: Kikapcsolt és már nem kapcsol be (boot animációig sem jut el), töltésre nem reagál. Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy a legegyszerűbb feladatoktól is annyira felforrósodott, hogy már szinte éreztem az égett műanyag szagát. Most éppen a reggeli kávém szürcsölgetése közben gondolta úgy, hogy elsötétül, majd a halálba veti magát. Most éppen nem volt forró, nem volt semmi előjele.
    511-es alaplap. Volt.
    Már csak pár hét hiányzott ahhoz, hogy 2 teljes éve G4 tulaj legyek (bár mivel egyszer kaptam készülékcserét, ez a példány még idén decemberig garanciális).
    Meglátjuk hogyan tovább. Szerettem a G4-et, szerettem topikgazda lenni, szerettem az összefoglalót szerkeszteni és a közösségnek segíteni, de a típushibák arra sarkallnak, hogy javítás ide vagy oda, váltsak másra.
    Egy darabig még biztosan maradok topikgazda és a későbbiekben is szívesen segítek karban tartani a leírásokat.
    #42540) DadtÚjVálasz
    Dadt
    (újonc)
    Sziasztok,
    ha minden igaz, megnyertem magamnak a "bootloop" néven ismert szériahibát
    42574)
    DaDa
    (senior tag)
    Szomorú...most már vadászni kéne azokra akik nem kapták még meg a bootlopot és valami jelképes díjat adni nekik, mondjuk berakhatjuk a Nicknevet az összefoglalóba mint egy hírességek.

És én soroljak még? Akkor az egész G4 fórum hazudik?
    Meddő vita,ugyanazt tudom mondani mint azoknak akik semmit nem fognak fel a körülöttük lévő világból neked van igazad, nincs semmi hiba, aki mást mond hazudik.
    Na tényleg befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák