Ilyen lesz a Google Pixel XL 2

Hirdetés

Pixel vonalon él tovább a Nexus mobilok szelleme, a váltás az árnövekedés mellett pedig a megjelenést is érintette: kevésbé az ipari dizájn, sokkal inkább a divatos (és kissé unalmas) forma dukál a Pixel telefonok mellé. 2017-ben márpedig a képernyő körüli kávák csökkentése jelenti az aktuális trendet, és az Android Police úgy tudja: az LG, a Samsung vagy a Xiaomi után a Google is beáll a sorba.

Ilyen lehet a megnyúlt kijelzős Pixel XL 2
Ilyen lehet a megnyúlt kijelzős Pixel XL 2 (forrás: Android Police) [+]

A fenti Pixel XL 2 renderképet belső, szerintük elég megbízható információk alapján állították össze, és közelről szemügyre véve kiviláglik a széleinél lekerekített, 18:9-es képarány – ez éppen megfelel a G6 vagy a Q6 sorozaténak. Ez nem a véletlen műve: idén állítólag ismét a dél-koreaiak gyártják a Google számára a referenciamobil. Igaz, saját logójuk helyett a keresőóriásé kerül majd a házra.


Az LG G6-ra hasonlíthat leginkább a Pixel XL 2 előlapja [+]

A képátló 6"-es, a technológia pedig AMOLED lehet. A dizájnelv mellett a hátlap kettéosztottsága is megmaradhat: felül üveg, alul és oldalt fém foghatja közre a komponenseket, az ujjlenyomat-olvasó ezúttal az utóbbi részét képezheti. Az Android Police szerint egy dolgot a Pixel XL 2 a HTC-től is kölcsönözhet: az oldalkeret nyomásérzékelését. Más kérdés, hogy talán éppen ez tette sérülékenyebbé az U11-et.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés