- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Egy-másfél napot elketyeg. Erős használattal fél-egy nap. Spotify appal igazából semmi bajom nincs, egyedül a release radar volt problémás, mert összeomlott tőle az app. De ha belépsz más listába akkor egy idő után megjavul. Háttérben rendesen fut, ha vissza lépek akkor gyorsan újra lehet használni. Nem szokta kilőni a memóriából. Hangminőség nekem teljesen rendben van, mind offline mind online módban. Facebook messenger szépen fut, ezt még megemlítem, mert ez szokott fájni még az embereknek.
-
DaveJr
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Nekem lassan 2 és fél éve 930-am van. Mióta kijött a "végleges" w10 rá azóta az van fent. Akksi idő nálam úgy alakul mostanában, hogy 12 órát kibír de úgy, hogy kb 1.5 órát játszok, 1 órát telefonálok és kb 1 órát netezek. Így reggel 7től este 9ig 10%-ra merül. Ha nincs ennyit használva akkor a 30-36 órát is kibírja. Azt tegyük hozzá, hogy egy 2,5 éves akksival. Csere után szerintem simán jobban bírná.
Spotify-om nincs, de egy jó fülessel (sennheiser) szépen szól. Nem vagyok audiofil de azért a rossz minőséget észreveszemTegnap jött ki megint egy frissítés, azt nem tudom, hogy milyen hatással van az akksira. Az tudom, hogy az előző rontott az akksiidőn, de lehet, hogy már az haldoklik.
Mai nap nem sokat használtam, kb fél óra játék 15-20 perc beszélgetés, nulla net, de 2 e-mail fiók 5 percenkénti szinkronja és 55%-on állok.
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Nekem olyan van, és marad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest