- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Nekem lassan 2 és fél éve 930-am van. Mióta kijött a "végleges" w10 rá azóta az van fent. Akksi idő nálam úgy alakul mostanában, hogy 12 órát kibír de úgy, hogy kb 1.5 órát játszok, 1 órát telefonálok és kb 1 órát netezek. Így reggel 7től este 9ig 10%-ra merül. Ha nincs ennyit használva akkor a 30-36 órát is kibírja. Azt tegyük hozzá, hogy egy 2,5 éves akksival. Csere után szerintem simán jobban bírná.
Spotify-om nincs, de egy jó fülessel (sennheiser) szépen szól. Nem vagyok audiofil de azért a rossz minőséget észreveszemTegnap jött ki megint egy frissítés, azt nem tudom, hogy milyen hatással van az akksira. Az tudom, hogy az előző rontott az akksiidőn, de lehet, hogy már az haldoklik.
Mai nap nem sokat használtam, kb fél óra játék 15-20 perc beszélgetés, nulla net, de 2 e-mail fiók 5 percenkénti szinkronja és 55%-on állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest