- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Nem értem miért derülsz rajta. Én tényleg saját használatra vettem, szóval nem csak kipróbáltam, mint ahogy általában sokaknak az is elég a véleményformáláshoz.
Nekem nem felelt meg az alkalmazáskínálat mindennapi használatra. (Az én felhasználói szokásomhoz) Sok hiányzó program volt, illetve a meglévők minősége is jócskán lemaradt droidhoz/IOS-hez képest.
Az, hogy állandóan a mozgó pontokat láttam töltéskor, idegesítőbb volt mint a droidos mikroakadások. Ez nem az összefoglalók olvasgatásán múlik. Ez azért fájt különösen mert mindenki a WP sebességét ajnározta. (Biztos vannak droid fronton is olyan telók, amivel lehet szívni, szerencsére én nem futottam be ilyenbe az eddigi kb. 20 droidos telóm során...talán mert sok topikot és tesztet olvasgattam...)
Maga az OS, a csempék nekem speciel bejöttek. Más pozitívumot egyáltalán nem tudok mondani...kéremkapcsojjaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest