- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
Nem semmi a viskó, nagyon tetszetős.
Az előlap festésénél érdemes mindig próbálni, hogy mennyire fér össze az adott festékkel. Az, hogy az alapozó (füller) szétkúszik rajt, az azért van, mert az a műanyag nem tetszik neki, ezért egyszerűbb megoldás a műanyag alapozó felfújása és utána alapozni, festeni, vagy több vékonyabb rétegben megfújni az ilyen műanyagot, keresztben, hosszában, és a két átlóban. Az esetek többségében így már el lehet tüntetni az ilyen hibákat. Fényező fújta az én házam, tőle tudom ezeket a dolgokat -
kovy79
őstag
válasz
Engineer086 #37 üzenetére
Ebből a cikkből is eltűntek a képek. Szerintem keress valami normális szolgáltatót nekik!
-
jones965
Modder
Gratuláok!
Időszerű volt már a munka befejező stádiumának a publikálása. Szép munka.
-
Apika
addikt
Gratulálok a munkádhoz!
-
(V) ó k u s
tag
Szép munka!
Már csak egy Tron kiadás kellene mellé. -
manoarc
senior tag
Gratula , szép , igényes , ötletes munka.
Gondolom este napszemüvegben játszol -
Black Dragon
addikt
Amit ki lehetett ebből a házból és dolgokból hozni, azt ki is hoztad, grat!
-
Engineer086
Modder
xstyle, madaraszf, nemethati, Alchemist: Köszönöm, örülök, hogy nektek is tetszik!
-
Alchemist
addikt
Ez a ház szerintem gyönyörű!
Más: a napokban néztem az Iron Sky ajánlóját... eszembe jutott, hogy a steampunk-náci stílus akár a moddereket is megihletné... de a történelmet ismerve ettől bizony tartózkodni kéne (önkényuralmi jelképek kategória).
-
válasz
Engineer086 #22 üzenetére
Mea culpa
Azt hittem ezért "szín-idegen"-ek a ventilátorok. Le a zégert, és máris mehet a keretére a fekete!
(a lapátokhoz azért én sem nyúlnék
)
-
nemethati
senior tag
Grat a munkádhoz, szép, igényes lett a végeredmény. Szeretem amikor valaki ennyire maga csinál mindent, nem pedig ilyen buy'n go elvet követ
-
xstyle
tag
Írigylem az időd, a türelmed és az összeszedettséged (mivel 3 a magyar igazság)
-
Engineer086
Modder
válasz
Moddingboy #23 üzenetére
ÓÓÓÓ, hát az jó lenne
Szivesen megmutatnám a gépem ezen a rendezvényen.
-
Moddingboy
Modder
válasz
Engineer086 #22 üzenetére
Végre megérkezett a folytatás
Jó kis írás lett és örülök, hogy élőben is láthattam ezt a remekművet
Ha esetleg valaki élőben is meg szeretné tekinteni, akkor lehetséges, hogy a Veletech 2012-n lesz rá alkalma?
-
Engineer086
Modder
válasz
KillHates #20 üzenetére
Köszönöm!
A Noctua sajnos nem tud arról, hogy én az ő ventillátorukat használom a házban. Nem szponzori okok, hanem pozitív tapasztalat miatt használom őketenginev3.0: Egy időben én is gondolkoztam azon, hogy passziválom a kártyát, de aztán meggondoltam magam. Egyrészt azért, mert amúgysem hangos a hűtés, másrészről meg pénzem se nagyon volt arra, hogy lecseréljem.
A ház utódjába talán már passzív fogja hűteni a kártyát. -
enginev3.0
félisten
A videokártya, és takarólemez nagyon brutál. Nagyon állat lett. Egyébként használhattál volna passzívhűtést is a kártyára, még dobott volna rajta, ha eltűnik a nagy venti
-
Nagyon szép! Gratulálok
Számomra csupán a két Noctua venti csúnya színe szúr szemet, de tudom a szponzorok hatalma... -
Grat, ez nagyon kemény lett
-
Diablo18
senior tag
azta mindenit
nem semmi gratulálok és irígykedem ilyen érzékek hogy lehetnekén béndzsa vagyok
valaki nekem is ki hozhatna valamit a thermaltake junior házamból némi összegért(munka díj) és az anyag költségért
-
joecontra
addikt
Jó lett.
Üdv,
J -
Lewzke
őstag
Szép lett.
Ne haragudj, ha már említetted de honnan származik a szimbólum? -
Srodney
senior tag
a pci slotba kompatibilis takarólemezen lementem hídba! xD extraorbitális tisztelet! ezért a melóért!
-
Bari
Modder
válasz
Engineer086 #10 üzenetére
Szia
Csak a MTH-n mondottakat tudom ismételni, hogy nagyon szép kis házikót moddoltál, nekem kifejezetten tetszik, hogy a plexi betét felkanyarodik a tetőre és a megvilágított plexi is nagyon pöpec lett. Szerencsésnek érzem magam, hogy élőben is láthattam.
Kíváncsi vagyok az utódjára. Lassan itt a jó idő, dremelt a kézbe és moddingra fel. -
valkesz93
csendes tag
Hali grat a munkádhoz nagyon szép lett. De észre vettem egy hibát az első oldalon a képek alatt kétszer szerepel ez a bekezdés "A gravírozandó minta kinyomtatása után nekiálltam a munkának..."
-
Apone33
őstag
válasz
Engineer086 #10 üzenetére
Anno volt nekem egy régi chifi házam, na abban volt anyag rendesen.
-
Engineer086
Modder
Köszönöm a dicsérő szavakat, örülök, hogy tetszik Neketek is!
Jobban szeretem ezeket a régi házakat átalakítani egyrészt azért, mert ezekben még van anyag, nem rezonálnak be, nem nyeklenek meg egy kis farigcsálástól, másrészt kihívást érzek abban, hogy ilyen régi házakat alakítsak át a mai kornak megfelelően. A harmadik ok pedig az, hogy nincs pénzem drága házakat megvenni, ezeket a régi vasakat meg nem is sajnálja úgy az ember -
Gratulálok! Jó, hogy egyre több moddingos is van a Logouton!
-
Apone33
őstag
Grat, nagyon jó lett!
-
zuchy
őstag
Jó lett, nekem tettszik. Vannak benne frappáns megoldások, ötletek.
-
banhammer
veterán
Ügyes vagy!
-
Gude
senior tag
Igényes munka
-
Recon666
Közösségépítő
Jól sikerült, grat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem a vandál biztos gomb tetszik a legjobban!
-
-
jocek91
aktív tag
Nem semmi mit kihoztál ebből a régi vacakból respect!. Amikor ilyen moddingolós írásokat olvasok mindig megjön a kedvem de panelban elég nehézkes a barkácsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged