- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Erre azért ne adjunk már ki főverziót, remélem sokkal indokoltabb lesz, mert ezek max 6.1-et érnek.
Finn the human
-
Keil Walker
aktív tag
válasz bolondember #27 üzenetére
Basszus, pedig olvastam is ezt a cikket.. Tényleg működik, csak anno nem próbáltam ki, mert nem tudtam, hogy oda van rejtve ez a beállítás is. Mindenkitől elnézést
zseko: Én szeretem a nagy kijelzőt. De néha jól jönne ez a funkció, pl villamoson kapaszkodás közben. A kis kijelző pedig kihalófélben van
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
-
zseko
veterán
válasz Keil Walker #24 üzenetére
Ja hogy stock androidon egyik sincs. A videót megnéztem, ilyesmi volt eszemben erről, ám no offense, de szvsz minek vesz nagykijelzős telefont az, aki utána kicsire összenyomott felületen használja...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Edge
veterán
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #17 üzenetére
Háttérben futáshoz most is van 6.0 alatt beállítás. Settings - Apps - fogaskerék ikon - Battery optimization. Aminél optimalizálja rendszer a futást, az nem futhat a háttérben elvileg. A rendszerindulás szerintem nem olyan nagy gond, ha nem indítgatod újra naponta a telefont, én néhány hetente indítom újra talán, de amúgy a rendszer kilövi a háttérben futó dolgokat.
Az sms-messenger dolognál nem tudom pontosan mire gondolsz, de a Hangouts nem ezt csinálja?Amúgy nekem tetszenek ezek a változások, meg az is, hogy végre a gyorskapcsolókhoz nem kell kétszer lhúzni az állapotsávot, mert az minden volt, csak nem gyors.
-
Fkris
őstag
Szvsz pl egy nexus 6 egykezes kezelése problémás, ezt kéne egyszerűsíteni.
Mint pl almánál a 6plus ban, home gomb 2x érintése, és a jobb oldalra alulra ugrik az aktuális képernyő."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
zseko
veterán
válasz Keil Walker #15 üzenetére
Akku % most is kimehet nálam, az Akkumulátor-nál bekapcsolható. Viszont egy bootmanager, és autostart manager igazán elkelne már.
Egykezes mód alatt mit értesz?
HR24.hu
-
G4bi89
senior tag
válasz enginev3.0 #17 üzenetére
" melyik használhassa háttérben az adatforgalmat "
Ilyen mondjuk már van.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
jacis
nagyúr
Nekem nagyon tetszik.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
enginev3.0
félisten
Pl örülnék egy alap szintű beállításnak, hogy melyik app futhasson bármikor, melyik indulhasson a rendszerrel, melyik használhassa háttérben az adatforgalmat
Egykezes mód, mint a miui-ban
Névjegyeknél automatikus facebook kép lementés, mint a HTC-nél, hozzá lehet adni a fiókot, és mindig frissíti a képeket
Egy sms-messenger közös beszélgetés jó lenne, mint régen windows phone-ban, az nagyon tetszettEzek kényelmi funkciók, sokat gondolkodnék, még jutna eszembe olyan dolog, ami szemkápráztató, egyeseknek hasznos, másoknak felesleges, stb stb
Szeretem ha egy rendszer, olyan,... komplett, nem kell még ezer más rá, hogy "kész legyen"
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DWENNON
tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Mit pl.?
-
Keil Walker
aktív tag
Az akku%-ot igazán kitehetnék az állapotsávra is. Az egykezes módot is illene már beletenni.
-
szupermacs
veterán
Jó funkció, de szerintem a minimalista formavilághoz ez már túl sok szöveg lesz. Akkor már a material designt is meg kellene változtatni hozzá, hogy ne üssön el tőle. De ez csak az én véleményem.
Vagy mertek volna kicsit merészebben csinálni a dolgot és valami hivalkodóbb módon megoldani (betűtípus, méret, szín, stb.). -
Ryoo
senior tag
válasz bolondember #5 üzenetére
Hoppá...csak az írást láttam, a képet nem, tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
rerros
tag
remélem beletesznek olyan - ma már alapvető - funkciókat, mint a power menu, dpi beállítás, színsémák, stb..
-
atike
nagyúr
Lehet meg kell várni a következő Nexusokat a telefonvásárlással...
-
aprokaroka87
nagyúr
jó lenne ha a gyártóktol megköveltelnék beállitások menű valamilyen szintű egységesitését...mert néha keresgélni kell eggyes gyártóknál dolgokat..mert ő úgy gondolja hogy azt nem oda rakja,ahova az illene
-
Béééla
őstag
Az OpenJDK-ra váltás azt is jelenti, hogy beszállnak a fejlesztésébe is, vagy már eddig is sokat tettek hozzá?
@bolondember:
Valószínű nem egy N-betűs magyar cukorka lesz a névadó[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
bolondember
MODERÁTOR
ezek alapján akkor mégsem szüntetik meg az app drawer-t az "N"-ben (legyen Nutella! ) ?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
enginev3.0
félisten
Frissitsek csak fejlesszék csak, van még mit kihozni a telefonokbol és kezelhetosegukbol
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Aron1988
tag
Remélem egy ütős nagykijelzős tabletet hoznak referencia készüléknek. Sajnos a Tab S2 8.0-át leszámítva jelenleg 1 értelmes készülék sincs 100.000 alatt A régi nexus7 emlékére
[ Szerkesztve ]
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik