2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Így változhatnak az Android N értesítései és beállításai

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Police

Informatívabbak lehetnek az Android N notifikációi és menüi, az Android Police korai rendszerverziók alapján alkotott meg képernyőképeket.

H​ir​de​té​s

Az Android 5.0-t a zöld robotos rendszer legnagyobb frissítésének nevezte a Google, és ha gonoszak akarunk lenni, akkor a 6.0 a legnagyobb hibajavítása, mert bőven akadtak a Lollipoppal memória-, akkumulátor- és antennakezelési gondok. Az eddig nálunk járt Marshmallow-s készülékek viszont általában stabilak és kiegyensúlyozottak voltak a szoftver, a RAM és az üzemidő oldaláról, így az Android fejlesztői most az újításokra koncentrálhatnak. Az Android N, amely várhatóan a május 18-án kezdődő Google I/O-n mutatkozik be előzetes verzióival, egyfelől a nyílt forráskódú OpenJDK-ra cserélheti az Oracle Javai API-jait, másfelől pedig informatívabb menüket és értesítéseket vezethet be.

A képeket az Android Police állította össze korai Android N forrásokra támaszkodva A képeket az Android Police állította össze korai Android N forrásokra támaszkodva
A képeket az Android Police állította össze korai Android N forrásokra támaszkodva [+]

Az elmúlt két Android főverzió notifikációi sokszor csak az értesítést magát jelezték, és nem mindig volt világos, hogy azt melyik app küldte. Ahogy a fenti, korai Android N verziók által összeállított képernyőképen látszik, idén három sorban informálhatnak a notik. Ugyanígy a beállítások egyes pontjai alatt is megjelenhetnek olyan hasznos információk, mint például a töltöttségi szint az akkumulátornál vagy a bekapcsolt GPS nagy pontossággal a helybeállításoknál. Az Android Police nem garantálja, hogy ezek a végleges Android N-be is belekerülnek majd, mindenesetre a pluszinformáció sosem árt, és szemre elég jól néz ki a dolog, túlzsúfoltság nélkül.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​té​s

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.