- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
GoW3 ME3 szinten van, az meg úgy hasít PC-n mint még semmi, normális FullHD felbontásban.
Killzone 3 ugye csak valami vicc. Olyan textúrákat én nem nagyon szeretnék látni még egyszer, egyébként is ott a csőpálya szó szerinti volt, nulla mozgástérrel. Crysis 2 és az ég és föld ilyen szempontból. Cryengine 2-ből meg ki lehet hozni azt, ami a 3. verzióban van. Láttál már igényes pályákat Crysis-hoz? És igen, azok bőven futnak a konfigomon és nem csak 720p-ben. KZ ahhoz képest tényleg semmi. Ott pedig már tényleg van szabadságod.
Heavy Rain meg sosem volt top grafikában, nem tudom ezt honnan veszed. Igazából sehol sem kiemelkedő, maximum arcmimikában. És az sem valami stabil. Sokat játszottam vele, tudom.
Lehet nem olyan nagy cucc CryEngine 2-3 egy Frostbite 2, vagy az új UE mellett. De a konzol exkluzívokat még így is porba tudja döngölni mindegyik.
mellesleg mit vársz egy RSX-től? Őszintén. 7800GS szinten van. arcpálma
-
-
Slade92
aktív tag
válasz
Cybertrone #16 üzenetére
Simán tudnak hozni ilyet a konzolok.Csak nézz meg eggyes konzol exklúzívokat.
-
Ps Vita
őstag
Eszméletlen
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen részletességgel és ennyi lehetőséggel még én is játszanék vele.
-
Silenzio
addikt
-
hommeros
őstag
És mi lenne, ha a következő rész a MineCraft motorjára épülne? Arról nincs videójuk?
-
mrhitoshi
veterán
Ha nem tesszelálja a grafikus motor a tenger alját, akkor nekem nem kell.
Amúgy lenyűgöző.
-
lee56
őstag
Legalábbis nem gyerekjáték
Grand Theft Auto V Trailer - [http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs]
Ez az igazi, hamisítatlan GTA hangulat, és látvány -
olbaidhun
őstag
Úgy vélem, hogy az igazán jó grafika nem ilyen. Nyilván nagyon jó, hogy ekkora terület áll rendelkezésre és megannyi poligont, fényt képes megjeleníteni, mozgatni a motor. Akár egy techdemó, pompázik az egész... de egy több éves GTA4 is képes némi extrával jó pár meglepetésre.
Ugyanakkor ez a gondom a GTA 5 kapcsán is. Hiába emelik 10x magasabbra a poligonok számát és 100x többre az akciót. Élettelen a környezet. Számomra ezek a steril élettelen techdemók kevés "szépet" kínálnak. Az ördög a részletekben lakozik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Manbal
senior tag
Engem nem nyűgöztek le.
a crysis 3 trailer beharangozó pár másodpercnyi filmkockája 100x szebb
-
teeem
aktív tag
Pazar lenne ilyen külsővel. De számomra még mindig a játék része az érdekesebb, a múltkori videó nagyon meghozta hozzá a kedvemet (azzal a grafikával is), szerintem ez biztos vétel lesz... majd jövőre.
-
zooole
senior tag
Az elején elcszed a zónázást, előjönnek a gondok, újrakezded. Aztán elcseszed a főutakat, kicsit később az is előjön, újrakezded. Aztán nem tervezel autópályát, az 80k lakosnál üt be. Újrakezded.
És borzasztó sok ilyen van. Amit hiányolok, azok a kevésbé katasztrofális helyzetek. Járvány, ilyesmi. Azok még rátennének egy lapáttal
Nem egyszerű, nyilván egy valódi városhoz sok köze nincs. Viszont még mindig az a legjobb, ha fotelpolgármester akarsz lenni
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #16 üzenetére
Hoznak jobbat.
(#17) DrTroglodyte Amúgy ez tényleg így van játékhoz semmi köze.
-
Cybertrone
veterán
Na ilyet hozzanak az új konzolok....
A PC az mindíg is pc marad...
-
-
Lacces
őstag
Szép, tetszik nagyon! De a szimuláció a lényeg, ahogy mások is írták, illetve, azért egy egész várost ezzel az engine-el... tuti, hogy csak a legerősebb gépeken menne szépen...
-
ribizly
veterán
ÚRAM ATYÁM mekkora grafika!
Igazából ez egy grafikus engine elsősorban (nomeg fizikai is természetesen).
Ha ebből SimCity-t akarna valaki csinálni, akkor még menne mellé egy olyan, amivel ezeket a management dolgokat vezérelné. Mindenesetre azt meg kell hagyni:
Ekkora méretekben még senki sem merte megmutatni, hogy mire is képes a motorja. Szóval nekem most nagyot nőtt ezzel a CryEngine a szememben... -
Malachi
veterán
"...for real life business applications"
hol van ebben a SimCity? egyáltalán bármilyen játék? szerintem itt egy kis félreértés lesz. ez egy lehetséges várostervező program, gondolom építész és tervező irodák számára.
-
-
Tikakukac
titán
A grafika tetszik, de tömény. Már egy SimCity4 is képes volt lezúzni az emberek agyát a vége felé, ha még a pokrócot is én rakom be a házba az kicsit sok. Plusz azért ehhez nem kis vas kéne.
-
rudi
nagyúr
Fene tudja... a Sim City soha nem erről szólt. Ha ilyen komplexitású játékot, ahol a városi infrastruktúrától kezdődően az egyes irodák és lakások berendezéséig mindenben részt vehetsz rászabadítanál a játékosra, akkor belebolondulna, nagyon nehezen kapna egységes kalandcsomagot - szerintem. Tán egy foci menedzser és egy rendes foci programmal lehet legjobban példázni, amit mondani akarok. Aki foci menedzserrel játszik, az nem feltétlenül akarja maga rúgni a tizenegyeseket.
-
wednesday
őstag
Egy Sim Citynél a szimuláció a legfontosabb, elvileg a most érkező rész erre nagy figyelem fordít.
Nagyon szép ez a prezentáció, képzelem milyen gép kéne ehhez, ha a szimulátor része is legalább ilyen komoly lenne. -
B4nd1t4
tag
Nem vagyok egy SimCity fan, de ha ilyen grafikája lenne, és ilyen részletesen lehetne menedzselni a környezetet, biztos, hogy befizetnék rá... Elég meggyőző, bár kicsit hatásvadász is a demo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest