Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
GoW3 ME3 szinten van, az meg úgy hasít PC-n mint még semmi, normális FullHD felbontásban.
Killzone 3 ugye csak valami vicc. Olyan textúrákat én nem nagyon szeretnék látni még egyszer, egyébként is ott a csőpálya szó szerinti volt, nulla mozgástérrel. Crysis 2 és az ég és föld ilyen szempontból. Cryengine 2-ből meg ki lehet hozni azt, ami a 3. verzióban van. Láttál már igényes pályákat Crysis-hoz? És igen, azok bőven futnak a konfigomon és nem csak 720p-ben. KZ ahhoz képest tényleg semmi. Ott pedig már tényleg van szabadságod.
Heavy Rain meg sosem volt top grafikában, nem tudom ezt honnan veszed. Igazából sehol sem kiemelkedő, maximum arcmimikában. És az sem valami stabil. Sokat játszottam vele, tudom.
Lehet nem olyan nagy cucc CryEngine 2-3 egy Frostbite 2, vagy az új UE mellett. De a konzol exkluzívokat még így is porba tudja döngölni mindegyik.
mellesleg mit vársz egy RSX-től? Őszintén. 7800GS szinten van. arcpálma
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged