- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Teljesen érthető, amit mondasz. (ugyanígy érzek a c64 játékokkal, mert emulátorral nem az igazi, aztán a dos-os játékok, ps1-2 játékok stb.stb Az a gyerekkor elmúlt, el kell fogadni, meg kell emészteni. )
Bár itt a csalódásfaktorra rátesz az is, hogy a mostani remake-ek nem olyanok, hogy hipiszupinagyonfasza csak épp nekünk nem tetszik, mert elmúlt a varázs, hanem már alapból nem is olyan jó, ezért egyből hátránnyal indul. -
BiP
nagyúr
Ha nem is az agyatlan, hanem a száguldásról.
Mert szerintem a többség nem Burnoutot akar, pedig kaptunk, a többség nem Asphaltot szeretne, pedig egyre inkább közeledik a két sorozat egymáshoz.
Az Underground 1-2-nek volt egy baromi jó hangulata, és ezt valahogy nem sikerült még visszahozni, neon ide vagy oda.
Én pl. az NFS1-3-at sírom vissza, mint sokan mások is, én a Forza Horizonban találtam meg azt. Mondjuk ott ez az említett fesztiválbaromság nem tetszik. De hát ezt már minden autós játékban tolják, a Shiftben is volt, meg a Dirt szériában is megjelent.
Ahogy egy Porsche remake is sokak álma, de az szerintem sosem lesz, attól félek. Én mondjuk azt nem csak a vezetés miatt szerettem, hanem a NFS1 és 3-at idéző pályák, meg főleg körítés miatt. Az a része az NFS1-re emlékeztetett, ahol nem a vagánykodó outlaw suhancok arcoskodása volt a versenyek közti kitöltő tartalom, hanem magazinba illő autós content. (videók, adatok, stb).
Ha valakinek csak a vezetés miatt hiányzik, szerencsére széles a paletta, NFS-nél jobb vezetésmodellel rendelkező játékokból lehet válogatni. -
BiP
nagyúr
Hát a játékmenet tényleg nagyon óvodás. Meg azok a színek?! Kicsit túltolták a '90-es retrót.
Viszont a karakteranimációk egész normálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged