- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
Támogatom! enyém is részecskeszűrős, és pontosan tudom hogy 5-8Le-t le is fog a motorból, mert vannak videók, hogy akik kivették, megpadolták előtte és utána, és lett pár plusz paci, de én a füstölés ellen vagyok, utálom ha előttem van egy füstölő kipufogós autó, borzasztó! szóval hajrá, örülnék ha a sok smoke and charm-os eltünne!!! sőt sátáni kacajt hallatnék
-
saril
senior tag
Így van ahogy írod, lehet hogy kis terület, de én hajdúböszörményből költöztem át Veszprémbe és havi 2x minimum hazajárok. Az oda vissza, ha nem megyek máshova, értsd ajtótól ajtóig kb. 700km tehát csak az hogy hazamegyek és vissza Veszprémbe, de sosem annyi, mert menni kell feleségem mamájához is az pedig Kisvárda, és milyen érdekes azmegint +200km oda vissza, de sokszor bemegyünk Debrecenbe, ide oda, és egyből megvan egy hétvége alatt 1000km körül lazán, szóval lehet zsebkendőnyi terület, de nekünk csak a hétvége van erre, így hogy lépten, nyomon megállok tölteni félórára vagy 1 órára, nekem a hétvégi időből menne, nem járható! és ahogy írtam is, (itt valaki rám is nyomta a plecsnit hogy én abba a 10%ba tartozom aki dinamukisan jár az autoval), dinamikusan pedig ahogy én megyek sokszor meg kéne állni tölteni, a legfontosabb fegyvertény amihez egy tiszta ELEKTROMOS AUTÓS sem szólt hozzá még mindig az IDŐ, írjátok már meg nekem, ha nektek nem számít, azt hogy csináljátok???
Egy dolog van amit nem tudsz pénzért megvenni, az pedig az IDŐ... -
saril
senior tag
még szerencse hogy nem vagyunk egy szinten, ennek örülök, ja és mindent értek amit írtatok, nem vagyok se dízel se elektromos párti, már írtam, de na, akkor belekötök másba, mint írtam én évi 30~35e km-t megyek, ebből 50~60% autopálya, és nekem nem kell megállnom tölteni sőt még tankolnom sem a gépet, mert hideg van és fűteni kell!!! vagy klímázni kell és 130al akarok menni, mint az összes elektromos autosnak ha elindul 350kmnél nagyobb távra, NA erről ennyit, nem 100 nem 110, 130km/h
azért írok ennyit mert ennyi a megengedett, de nagyon jól tudja mindenki hogy sokan nem ennyivel mennek, igen én is ilyen szabályszegő semmirekellő vagyok
szóval 30 misi alatt nem tudok olyan elektromos autóról ami 300km-t 130km/h vagy felette tudja fűtéssel/klímával (ebben benne van a forgalom, fékezni kell, gyorsítani kell, araszolni kell, minden)
vagy én vagyok kultúrnyomorék, és akkor itt kérlek meg hogy légyszíves, linkelj már olyan cikkeket ahol 300-350km-t mennek ezekkel a csoda gépekkel autopálya tempóval folyamatosan és nem kell megállniuk tölteni, ja lehet tud ilyet egy pár masinak 30 misi felett, (még ebben sem vagyok biztos) egy jó dízel vagy benzines auto 2-3 misiért megvehető mondjuk az életciklusa alatt míg használod rá kell költened 1 misit, tehát összesen 4millióba van abból a maradék 26millióból sok üzemanyagot adnak, akármennyire is "szennyezi" a környezetetja és tuti hogy imádnám hogy az összes nyomaték rendelkezésre áll megindulástól, meg hogy halk az autó, meg hogy modern és mindent is tud, de én dinamikusan vezetek, és ahogy én vezetném, ott a négy szett gumiabroncs ami a teslára kell 400-600e Ft, és én 2-3 évente lejárom... és az a folyamatos töltéstől kiverne a víz, nem beszélve arról hogy amíg tölt, várnom kell, ja, a gyorstöltéstől hamarabb tönkremegy a drága akkupakk...
egyetlen egy dolog van amit nem tudsz pénzért megvenni az az IDŐ, nekem ez fontos, a teslásoknak meg az összes többi full elektromos autosnak nem az, Ő bajuk. -
saril
senior tag
ezen mi nem érthető? és ráadásul mérföldben megadva."A grafikonról leolvasható, hogy az elektromos autó előállítása legalább kétszer akkora szén-dioxid-kibocsátással jár, mint a dízelautóé. "
ja és nem védem én a dieselt csak évi 30e km vagy több amit megyek, így lett dízel, tudom hogy hangos és büdös
-
saril
senior tag
legközelebb le fogom fotózni, sok van az autopályán, télikabátban vezet!
[100e km után] akartad te azt írni... nem baj, de a fotóval majd megkereslek! -
saril
senior tag
szóval, az hogy a kitermelés, legyártás, előállítás, sokszoros ökológiai lábnyomot hagy, mint egy dízel auto legyártása +10évnyi használata, az neked rendben van? szuper a technológia, tényleg, de az hogy nem terheli a környezetet, és mindenhol ezt adják elő, baromság, sületlenség, és hazugság egyben!
a másik dolog hogy már nagyon várom, mikor fog a teslánál is kirobbani valami adatkezelési botrány, ugye mint tudjuk tele van kamerával és mikrofonokkal, mindent lát és hall...
Mindig megnevetem hogy télen, télikabátban 110-el mennek az akkus autok tualajai, jó hogy 10-20-30 misiért vették, és nem mernek fűteni ha egy nagyobb távra indulnak el
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rendkívül hosszú élettartamú telepek, helyi nyersanyagfeldolgozás és cellagyártás plusz jó pár ökológiai kérdőjel a kibontakozó akkuháborúban.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest