Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Sajnos már csak a nagyon-nagyon alap telefonoknak nincs egyben az üveggel a kijelző..
Ők meg úgy se vesznek ilyen telefont.De nem hinném, hogy sérülékenyebb lenne mint ha beljebb kezdődik a kijelző, legalábbis nem sokkal, a legtöbb készüléken "csak üveget" nem lehet, vagy nem volna egyszerű (mivel össze vannak ragasztva).
Ismerősnek volt egy (illetve 2) Galaxy Ace 4 telefonja ... az egyik a farzsebében volt egyszer és megfeledkezve róla ráült (megrepedt a kijelző üveg, és nem érzékelt onnantól).. gondoltam megcsinálom neki (~30ezres telefon volt amikor birtokolta), de megnézve az már nem olyan volt mint az elődje, üveget+kijelzővel tudtam volna cserélni, az lett volna 25ezer (csak együtt lehetett őket kapni)...
Inkább nem kért javítást amit meg is értettem (az alaplap is mondjuk kicsit meghajlott, meg a ház és akku is, így nem is ajánlottam).. Ha mint az elődjéhez ehhez is külön lett volna az egység.Az érdekes, kapott rokontól egy ugyan olyan készüléket (mert egyébként nem volt baja).. az annyitól ment tönkre, hogy ráesett egy kis műanyag számológép az asztalon, kb 20cm-ről (számítógép az asztalon, a számítógép tetején egy papír azon egy kis, gombelemes számológép.. a számítógép előtt közvetlen a telefon.. amikor a papírt ki akarta csúsztatni a számológép alól, akkor az ráesett a telefonra (egy kb 20g-os műanyag tárgy)... Ennek hatására a telefon lcd kijelzője betört... a külső üveg megrepedt... ezt kb. az egy hetes telefonra ... így megint ugyan ott volt, két betört kijelzős Ace4el... Nem is vett több olyan telefont. Valami Lenovo lett utána.
A fenti történettel csak arra akarok utalni, hogy a sérülékenység és drága javítás nem feltétlen a szélre kiérő kijelző kávája, vagy drága telefon sajátossága... le se kellhet ejteni hozzá a telefont.
Simán vennék Mi Mix-et ... ha mondjuk 5.2-5.5 mérettartományban jönne és lehetne is venni...
De ezek a kínaiak most már az 5 colos telefonokat nevezik mininek.. De ha így folytatják, félek a mini telefon jelző az 5.5 kategóriára fog vonatkozni...
-
RocknRoller
aktív tag
will it blend?
-
ctvagyok
őstag
Pont ugyan így tört össze a g4-em mikor a sarkára pottyant. Ha nincs valami vastagabb gumi keret, akkor a káva szélessége nem védi a kijelzőt a töréstől. Lehet akár mekkora a káva, a kijelző üvege minimum törik.
Ha van valami műanyag, kiálló, vastagabb kerete a készüléknek, az segíthet. Samsung króm csíkja jól tompította az ütéseket.
-
fene_vad
senior tag
csak engem zavar a "Philips"?
vagy szokjak hozzá? -
vigyori78
őstag
Semmi extra nincs benne úgy törik ahogy bármelyik telefon.
Viszont a belsőn meglepődtem, elég igényesen ( és minőségi ) csinálták meg, igényes fekete bevonatos még a pcb is, aranyozott padekkel .
-
-
-
BandiHUN
veterán
Itt 1 nagy hátránya van a kávamentességnek...eddig a kijelző ugye az alsó-felső kávának "köszönhetően" nem sérült sarokra/aljára/tetejére eséskor.Vagyis hiába potyogtatja a jónép a telót,csak egy üvegcsere,a legtöbb telóra 1-2ezres kiadás,ha valaki szaki/bátor,és no persze az alany se 150ezer általában.
Itt viszont ha nem az aljára esik,pápá a kijelző is...aminek a cseréje még egy 30rongyos telónál is 10+ ezer...
Ezekre vigyázni kell,mint a hímestojásra és s@rrácsomagolni,bukott is a lényeg,mert lehet gumibugyiba pakolni,kész is a káva.Mi értelme ennek...
Egyébként azt se értem,miért dobálóznak ezeknek a kinti árával,pont olvasom,hogy húdejó,a megvehetetlen MI Note 2 csak 145 rongy,no de szállítás,vám,áfa...ezt most hirtelen elő se túrom,mibe kerül...nem olyan jó biznisz ez. -
Potrien
senior tag
Nekem nem tetszik annyira a belseje.
Túl sok benne a műanyag. -
Fejvadi
nagyúr
Akku csere, megoldva.
-
-
Matada2.3
veterán
Azért nem tűnik annyira vészesnek a szétszedése, bár az elsőnek okozhat pár óra szenvedést.
-
pikszel
addikt
-
papi77
addikt
Ez szép...eléggé odakoccolt neki a srác.
Nagyon nem ok ez a kávamentesség szerintem! -
ZolkoW
őstag
nem a gravitáció a baj, hanem a gyorsulás ;-)
-
hemaka
nagyúr
Nagy zseni lehetett, aki a sarkara ejtette az uveget es meglepoen mutogatja, hogy fossa tort,
-
-=Starwing=-
tag
Viszont nem kell "mélyre ásni" akksi csere esetén.
-
törölt tag
Nekem nem tűnik sérülékenyebbnek, mint sok másik mai telefon a prémium anyaghasználatával. Azok is oly szépen pókhálósodnak, hullik ki belőlük az üveg, hogy öröm nézni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Mazda topik
- EA Sports WRC '23
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest