Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Sajnos már csak a nagyon-nagyon alap telefonoknak nincs egyben az üveggel a kijelző..
Ők meg úgy se vesznek ilyen telefont.De nem hinném, hogy sérülékenyebb lenne mint ha beljebb kezdődik a kijelző, legalábbis nem sokkal, a legtöbb készüléken "csak üveget" nem lehet, vagy nem volna egyszerű (mivel össze vannak ragasztva).
Ismerősnek volt egy (illetve 2) Galaxy Ace 4 telefonja ... az egyik a farzsebében volt egyszer és megfeledkezve róla ráült (megrepedt a kijelző üveg, és nem érzékelt onnantól).. gondoltam megcsinálom neki (~30ezres telefon volt amikor birtokolta), de megnézve az már nem olyan volt mint az elődje, üveget+kijelzővel tudtam volna cserélni, az lett volna 25ezer (csak együtt lehetett őket kapni)...
Inkább nem kért javítást amit meg is értettem (az alaplap is mondjuk kicsit meghajlott, meg a ház és akku is, így nem is ajánlottam).. Ha mint az elődjéhez ehhez is külön lett volna az egység.Az érdekes, kapott rokontól egy ugyan olyan készüléket (mert egyébként nem volt baja).. az annyitól ment tönkre, hogy ráesett egy kis műanyag számológép az asztalon, kb 20cm-ről (számítógép az asztalon, a számítógép tetején egy papír azon egy kis, gombelemes számológép.. a számítógép előtt közvetlen a telefon.. amikor a papírt ki akarta csúsztatni a számológép alól, akkor az ráesett a telefonra (egy kb 20g-os műanyag tárgy)... Ennek hatására a telefon lcd kijelzője betört... a külső üveg megrepedt... ezt kb. az egy hetes telefonra ... így megint ugyan ott volt, két betört kijelzős Ace4el... Nem is vett több olyan telefont. Valami Lenovo lett utána.
A fenti történettel csak arra akarok utalni, hogy a sérülékenység és drága javítás nem feltétlen a szélre kiérő kijelző kávája, vagy drága telefon sajátossága... le se kellhet ejteni hozzá a telefont.
Simán vennék Mi Mix-et ... ha mondjuk 5.2-5.5 mérettartományban jönne és lehetne is venni...
De ezek a kínaiak most már az 5 colos telefonokat nevezik mininek.. De ha így folytatják, félek a mini telefon jelző az 5.5 kategóriára fog vonatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest