- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Kétlem, hogy ebből a közeljövőben kereskedelmi termék lesz. Nincs olyan állapotban ez még.
-
7Heads Drago
veterán
Azért ha jobban megnézzük a cikket, akkor pont semmit se mondanak.
Ide egy kisebb ránc-eltüntetés vajmi kevés lesz. Pofára esés lehet megint... -
kpal
nagyúr
Vajon mennyit gyàrtottak le az első verzióbol ? Azok most mindet bezúzzàk
-
Petyyyyy
addikt
Ez nekem is eszembe jutott és azt gondolnám kellett (volna) legyen egy belsős teszt. Gondolhatnánk hogy ezúttal open beta volt, de kétlem. Valószínű siettek a kiadással, hogy megkapják a first ever title-t.
Megaztán a negatív hírnév is hírnév, viszont így szerencsésen megúszták, hiszen nem volt megvásárolható. Ha el kellene szórnom egy zsák pénzt, simán meg merném venni.
-
oliverhr
csendes tag
Ha ez a fold készülék olyan lenne mint a Galaxy S10 csak ki lehetne nyitni, akkor èrdekelne.
Ez egy tesztverzió.
Lapozhatunk -
Mr.Silkó
veterán
Csak azt nem értem, hogy minek kellett a nagy sietségben bétásan kiadni ezt az eszközt, ha utána elméletileg simán javítanak a hibákon. Nem nem bocsájtották belsős tesztelők rendelkezésére korábban a mobilt, hogy ne legyen ilyen blama a részükről?
-
Lesznek rá vevők, vannak még nagyon bátor emberek!
-
Ezzel az a gond, hogy a már ismert hibába fognak kapaszkodni a leendő vevők, bizalomvesztés esete is fennáll.
De persze minden cég életében vannak jó és rossz időszakok. Az innováció már csak ilyen... Már ha lehet ezt annak nevezni.
-
joey04
titán
sokan túl sokat képzelnek ebbe a helyzetbe.
a javítások ellenére is techdemó lesz, de minden gyártó minden igazán nagy újdonsága az. az a nehéz, hogy azt a pontot kell megtalálni, ahol annyira már nem bétás a cucc, hogy botrány legyen belőle. ez elsőre most a samunak nem sikerült, de még időben kiderült, és most korrigálnak. ennyi, nem több.
-
tibaimp
nagyúr
És ha azon a lyukon befolyik a víz, mert a zsebemben van a teló és elkap az eső....
Vagy kimegyek a meleg, fűtött lakásomból a -20 °C-ra....
Sok itt a kérdés! Garanciális ügyintézés hogyan fog zajlani, az ilyen meghibásodásra majd nem lesz gar, mondván, hogy az én hibám, hogy befolyt a víz, meg bejutott a zsebpiszok, stb....
Mindez egy 2000 dolláros cucc esetében! -
Velocity
aktív tag
A képekből és a videókból elég egyértelmű volt, hogy az egész technológia gyerekcipőben jár és szerintem maga a készülék is erősen bénán néz ki összehajtva. Majd javítanak a hibákon, jönnek az újabb és újabb fejlesztések, aztán a Galaxy Fold 3 vagy Galaxy Fold 4 már egészen használható és jól kinéző kütyü lesz, feltéve ha nem megy az egész dolog a süllyesztőbe, de ezt majd a piac eldönti... amúgy is mocskos drága készülék lesz, szóval ha még minden szempontból tetszene is, akkor se vennék. Én inkább megvárom míg kiforrott lesz a cucc és ha tényleg szükségem lesz rá (bár szerintem nem) akkor majd pár év múlva beruházok egyre
Amúgy nekem az a tippem, hogy a Fold és a Note szériák idővel össze fognak olvadni...
konteo: sőt lehet már idén egy igazán kiforott szétnyitható Note (is) megjelenik és az egész Galaxy Fold dolog csak figyelemelterelés és megtévesztés volt
amúgy ahogy néztem tényleg leszedték az ifixit-es szétszedést, aki lemaradt róla az ide kattintva pótolhatja
-
sKie^
tag
válasz
#24536576 #14 üzenetére
Mate 20 pro-nál az volt inkább a probléma, ahogy a Huawei kezelte az ügyet. Megpróbálta elbagatelizálni, nem adott ki hivatalos állásfoglalást az ügyben, mintha a probléma nem is létezne. Na ez a patkányság, nem az, hogy egy ilyen terméket visszahívnak további fejlesztésre/cserére.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
Inkább az a különbség, hogy a Samsung nem adott el belőle egy darabot se, nem okozott vele kárt(Fold), míg a Hüvely igen. Aksinál tervezési hiba volt, de nem hárították át a userekre, hogy rosszul fogták.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Az nem csak az LG hibája volt. Valamiért átment a Huawei minőség ellenőrzésén.
Vagy nem ellenőrizték megfelelően, hogy mit kapnak, vagy nem volt nekik probléma. -
tony_snow
tag
válasz
Narancskoma #8 üzenetére
Miutan, narancskoma? Nem tudom feltunt-e (valoszinuleg nem), de meg nem volt piacra dobva a keszulek.
Velemenyem szerint a samsung teljesen jol jart el. Kikuldtek teszteloknel / ujsagiroknak tesztpeldanyokat, es leszurtek a visszajelzesekbol a konzekvenciat. Ami az, hogy meg nincs megfelelo allapotban a kiadasra, tovabbi fejlesztest igenyel, igy nem karositottak meg senkit. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Akksik kapcsán is volt szó arról, hogy beszállítói probléma volt. Aztán ki tudja..
-
válasz
Narancskoma #8 üzenetére
Lehet, hogy az az alfa teszt volt és most mikor kijön most kezdődik a béta...
-
Narancskoma
tag
Miért nem ezután dobták piacra? Vagy miért nem hívták bétatesztnek?
-
Nem is értem, hogy egy független cég csinál egy termékről tesztet, milyen jogon hívják vissza. Meg kellett volna normálisan csinálni és akkor nem lenne rossz marketing nekik a teszt.
Mi lesz az új neve a terméknek? Fold 2? Fold S? Fold 2.0? -
Egy pillanatig sem szapultam a Samsungot, megjegyeztem, hogy szerintem korrektebb lett volna elsőre egy olyan készüléket kiadni, amely sérülékenysége nem merül fel a használat során.
Minden gyártónál lehetne emlegetni ilyet, a Huawei zöld kijelzői kapcsán, a kevésbé ellenálló modellek más gyártóknál, stbstbstb.
Ha ez számodra szapulás, nevezd annak, de szerintem elég szofisztikált véleményt formáltam.
-
Tehát kiadták volna bétatesztre a felhasználóknak úgy ahogy van, most pedig kényszerűségből mégis egy (talán) rendes minőségű készüléket kell kiadniuk...
Hát szép munka, eszembe jut a gyulladós Note története...
Szép dolog a techdemó
-
babosmiki
addikt
Kíváncsi leszek a változtatásokra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Netflix
- TV antenna és jelerősítés
- Vírusirtó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged