- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
#45553408 #167 üzenetére
Ne nagyon örülj! Tudomásul veszik, hogy megkapták a leveled, de a hiba amit jeleztél, évekig meg fog maradni.
Évekkel ezelőtt megvettem volna, de a szülinappal volt időm rájönni, hogy nem érdemes pénzt áldozni rá, amíg ilyen hiányos.
Azért használom a HERE app-ot, mert az minden címet ismer. Még nem sikerült olyan címet beírni, amit ne ismerne. (Attól persze lehet, hogy van olyan is) iGo nagyon hiányos, több évtizedes a lemaradásuk e téren. Megírhatod, hogy hol mi nem jó, egyhamar nem fogják javítani. Konkrétan egy utca nevet is jeleztem, amit tévesen adtak meg. A frissítésben is a rossz szerepel, egy olyan, ami soha sem létezett! Így találj meg egy címet vele. Ha iGo-val akarok navigálni, a biztos tipp az, hogy ha nem ismeri a címet, előbb a Here app-al meg kell keresni azt, és az iGo-ba egy közeli címet megadni amit ismer.
Az is gond, hogy nem lehet megadni kezdő címet, azaz csak akkor tervezhetsz, ha már az indulás helyén állsz. -
ORCA58
addikt
Kösszi, hogy megválaszoltad a kérdésedet, de nagyon nagyot tévedsz!
.
A Szülinapp megjelenésekor jeleztem a hiányosságokat, sőt azóta többször is. Még vissza is írták, hogy folyamatosan fejlesztik a térképet, de szerintem az unokáim sem fogják megélni, hogy bele kerüljön minden 2000-es év előtt már létező cím. Fizetni viszont lehet rendesen a hiányos térképekért.Azt nem vitatom, hogy az tervező algoritmusa nagyon jó, de mit ér, ha a térkép hiányos? Hiába van egy Ferrarim, ha motor csak Trabant benne!
A kinézete a régieknek sokkal jobb volt. Ráadásul az évekkel ezelőtti iGO-ban benne vannak a most hiányolt címek. Lehet, hogy valamilyen másik cég térképe volt alatta?
-
ORCA58
addikt
A név már nem elég ahhoz, hogy megszeressem.
Még nem töltöttem le, de ha a fizetősben is olyan hiányos a cím lista, mint a Szülinapp-ban, akkor egy fillért sem szabad rákölteni.
Csak a lakóhelyem közvetlen közelében a város közepén rengeteg 30-40 éve létező cím, utca ismeretlen számára, míg az ingyenes navigációk ezeket mind ismerik. Hiába szép a kinézetet, ha nem elég "okos".
Az is idegesítő, hogy a felső sáv nem tűnik el navigáció közben.
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest