Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Office-R
csendes tag
1. Nem láttam, hanem hallottam. A derekamon volt a navi egy fülessel - közben zenehallgatás - és tekertem. Mivel azonban az útvonal egy részét ismerem, így tudom, hogy ott van kiépített kerékpárút is, és nem igazán azon akart vinni. Amikor már azon mentem, akkor már jól navigált, bár ahol csak a kerékpárút volt - az autóúttól távol- egy mukkot se szólt. Igaz a kiépített kerékpárútról csak szándékosan lehet letévedni.
2. Köszi, a megadott címen jelzem a hibát. Bár olvastam korábban hogy megjelent az új térkép, és lehet hogy azon már orvosolták. Nekem még nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest