Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Kár, hogy lemaradtam. A legközelebbiről hol lehet értesülni?
-
-
kelly416
veterán
Halkan szeretném megjegyezni, hogy volt olyan, aki Szentesre hazavezetett, és út közben letette a Kiskunfélegyházi fórumtársakat.
Itt is megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem, hogy ott lehettem.
Ennyire még sosem éreztem magam jól teljesen idegen társaságban. Igazi jó kis családias leülős beszélgetős volt.
-
Zozicsek
tag
Ide is leírom: király volt a buli! Sajnos a képeken én nem vagyok rajta, így nem tudok rábökni
Duliee és sokan mások: A névkitűzős dologgal egyetértek, ugyanis 1) a névmemóriám szörnyű, ezért ha mindenki bemutatkozik, akkor se jegyzek meg azonnal szinte semmit 2) az "etikettről" fogalmam sem volt, mármint: most akkor teljes név, nick, vagy miatúró? Gondolkodtam, hogy legalább magamnak csináljak-e mielőtt megyek, de letettem róla.
halkow és sokan mások: Én is csak 26 vagyok, csak nem látszik.
És itt megragadnám az alkalmat, hogy külön köszönetet mondjak elsősorban Bochának és nem mellesleg mindenkinek akivel alkalmam volt beszélgetni, ugyanis látván, hogy állok ott az asztal mellett tök kukán, kezemben az őszilevemmel, és nézek, mint Bálám szamara, odajött, bemutatkozott (mintha szükség lett volna rá
) és leültetett, ezzel indítva az estémet - nesze neked social awkwardness. Innen már nem volt gond, vidáman, elégedetten tapasztaltam, amint a társaság a levegővétel természetességével befogad. Nagy élmény.
Még ilyet!
-
sid87
senior tag
Most olvasom hogy volt ilyen, fura hogy minden nap olvasom az oldalt de nem találkoztam a felhívással.
Na majd legközelebb.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Igen, 5-10-20 embernél. Ha többen vagyunk vagy vkinek rossz a névmemóriája, akkor viszont már felejtős.
A következő találkozón majd csak te nem teszed ki a neved, így tudni fogjuk.(#48) Duliee
Biztos nem a közepén.Az oké, hogy ottlévők, meg papírfecni, de nem ezt kérdeztem.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Köszönjük a lehetőséget.
Mikor lett kisorsolva az Umi?(#39) novinyul
Miért fáj neked, ha ki kell tenni egy névtáblát?(#43) halkow
Azok nem, viszont volt warez, bár még senki nem kapott érte bant.
Pedig simán bevállalnék egy ilyen bejegyzést, ha másnak nem lenne.(#46) halkow
Jóval kevesebben jöttek el, meg van aki nem kerül képre vagy már le is lépett addigra. Én pl 8-kor. -
-
halkow
őstag
Trollok nem voltak?
-
-
-
zorzy4
addikt
Mennék én is de honnét lehet tudni az ilyen rendezvényről?
-
Következő összejövetelen kitűző használata kötelező
-
Ki nyerte meg az UMI-t? (igen, a képen azt látom, de itt ő ki?)
Én sajna nem tudtam elmenni, de talán legközelebb
-
iszits001
újonc
Valóban nagyon jó volt, kár lett volna kihagyni !! Én nem találkoztam még senkivel ezelőtt, mindenki ismeretlen volt, és aggódtam is, hogy akkor csak úgy magányosan fogok ülni valahol a sarokban, de pont az ellenkezője történt!
Mindenki nagyon jófej, barátságos és közvetlen volt! Jót beszélgettünk.Maximális respect a Nokia 3210-el érkező srácnak. Na sztem az a telefon volt az, amire mindenki felkapta a fejét (ugye hogy előbb-utóbb valóban ismét fel kell találni a kereket), az átlátszó kijelzős SándorEriccson mellett
)
-
-
-
Forest48
aktív tag
Én is mennék, ha olyan időpontban lenne, amikor meg tudom oldani.
Várom a következő alkalmat -
tonerz
aktív tag
Nagyon jól éreztem magam
és igen lehetne sűrűbben ilyen összeröffenés
Lábjegyzetként csak annyit, hogy lehetne esetleg más helyen is megpróbálni, mivel noha a jégkert kulturált és kellemes hely, de árban kicsit drága volt nekem.
Ahhoz hogy üzem meleg állapotba kerüljek legalább 4 korsó sör kellaz meg itt már kicsit húzós árban volt még borsodiból is.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
naponta szoktam nézni a mobilarena oldalát, de ezt a felhívást valahogy nem láttam.
-
törölt tag
Szeptember közepén ha lenne, akkor valószínűleg el tudnék menni, akkor leszek legközelebb tervek szerint az országban.
-
-
-
halkow
őstag
nem nagyon voltak ott fiatalok inkább 30-asok
-
-
jacis
nagyúr
Ha lesz jövőre is akkor megyek.
-
Crafter32
őstag
Az ilyen típusú rendezvényen most is látszik, hogy erősen férfiak - fiúk vesznek részt. Pedig a szebbik nem is használ telefont és biztos Ők is igényesek rá, hanem jobban.
-
callmeakos
veterán
Terveztem hogy kilátogatunk a haverommal, de közbeszólt egy munkahelyi baleset, és a hétvégén az ajtóig nem tudtam eljutni. Pech
-
Kiskunfélegyháza jelen.
Jó volt. Máskor is megyünk.
Örülök annak, hogy volt ilyen. Bog jót beszélgettünk. Máskor ne kocsival gyere.
-
Ha valaki érez magában affinitást, és emlékszik a nevekre, leírhatná, hogy a képeken ki-kicsoda. Kíváncsi lennék kik vannak az avatarok mögött.
Sajnos én nem tudtam menni, mert dolgoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mindenki jött el, aki jelezte, de ez nagyjából senkit sem zavart. Összetoltunk féltucat asztalt és több órán át beszélgettünk, meccset néztünk, iszogattunk és telefonokat nyomkodtunk.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest