Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• R.P.

aktív tag

válasz CheGhost #9 üzenetére

Sajnos nekem is volt Alcatelem, és tényleg, hasonló "minőségű" a kettő szoftveresen. Elszomorító különben, és szerintem szankcionálni is kellene valahogyan az ilyesmit, hiszen tulajdonképpen ezek a cégek veszélyes hulladékot gyártanak.

• R.P.

aktív tag

válasz Duree #3 üzenetére

Én egy 50DP660-at használok. A gyári Android rendszer minősíthetetlen, használhatatlan szutyok szemét volt, össze-vissza fagyott, lassú volt és teljesen kiszámíthatatlan. Alapvető funkciók, pl. gyors bekapcsolás nem működött rajta. A 2010-es évek eleji legalsó polcos, dzsunka kínai igénytelen műanyagszagú Androidos telefonok világát idézte szoftveresen. Egy külföldi fórumról kellett kiszivárgott / másik típusú TCL TV-kről felhasználók által leszedett szoftvereket kipróbálgatni, hogy ne akarja az ember ötpercenként szétverni az egész készüléket. (Maga hardver egyébként tökre igényes, ezért is annyira fájó a szoftver minősége.) A ráhekkelt szoftverrel használva, a gyorsindítást mellőzve, és a háttérfolyamatokat letiltva relatíve oké a tévé, de még így is meglehetősen instabil és lassú. Csak annak ajánlanám, aki szereti fórumok alapján saját maga elvégezni a gyártó feladatát, ami a terméktámogatást illeti. Tehát nekem, ez alapján a TV alapján a TCL beleillik a mennyiségi szempontot messze a minőség fölé helyező kínai cégek hosszú sorába.

Új hozzászólás Aktív témák