- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Jó gondolatok, büntetés külsőben.. Én már letettem a Motoról.
-
Postas99
őstag
Nahh láttam élőben. Jobb mint amire számítottam. Képek később. Sajnos feature téren gyenge eresztés.
-
Mr.Silkó
veterán
Ezt a párost nem csodálom, hogy nem mutogatták a sajtónak az IFA előtti napokban.
-
kissati66
tag
A cikket el sem olvastam, elég volt a képeken végigszaladni: noccs, NOCCS mindenütt...
-
Legyes
tag
Notch, függőleges dupla kamera... A Motorola is beállt az idióták közé...
-
Ricardo
titán
Nem lenne rossz, ha kicsit szerényebben áraznának. A kamerákról lehet valahol többet olvasni? Pixelméret, rekeszérték...stb
-
tybsen
addikt
MOPower: Lenovo p2 után végre egy 5000-es akksi.
MO: amazonon az van a leírásban hogy Android O val jön ki majd kap P-t és Q-t. Ez Eléggé fura hogy miért nem rögtön P-vel jön.
-
ghiottone
nagyúr
Német amazonon már kint van ilyen áron. Valószínűleg hamar esni fog 250-re, majd lejjebb.
-
janeszgol
félisten
válasz
TechMagneTic #5 üzenetére
Ezekben semmi Motorola nincs. Ezek Lenovo által gyártott Pixel 3 XL koppintások. Ha igaz az a 300 eurós cédula, akkor még a ritka tré árazás is az egyenlet tagja.
-
ghiottone
nagyúr
14.000 Indiai rúpiára tippelnek a One Power 4/64 kezdőáraként ~ 171 EUR, vagy 199 USD.
-
rackalew
tag
R.I.P. egyedi Motorola telefonok
1984-2018
Egyediséged és menőséged szívünkben él tovább... -
ghiottone
nagyúr
A Moto X4 Android One változatban elérhető volt már, így nem ez az első A1-es telójuk.
300 euró egy vicc a sima One verzióért, nagyon max 200. Ha lenne IP védettség és a One kapta volna az SD636-ot akkor kb helybe lett volna, A One Power - ha Indián kivül is elkezdik forgalmazni októbertől - 400 euró lesz ezek alapján
-
Zvezda
tag
5,9 colos HD kijelző? Nem lesz az kicsit gyenge?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest