- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Jó gondolatok, büntetés külsőben.. Én már letettem a Motoról.
-
Postas99
őstag
Nahh láttam élőben. Jobb mint amire számítottam. Képek később. Sajnos feature téren gyenge eresztés.
-
Mr.Silkó
veterán
Ezt a párost nem csodálom, hogy nem mutogatták a sajtónak az IFA előtti napokban.
-
kissati66
tag
A cikket el sem olvastam, elég volt a képeken végigszaladni: noccs, NOCCS mindenütt...
-
Legyes
tag
Notch, függőleges dupla kamera... A Motorola is beállt az idióták közé...
-
Ricardo
titán
Nem lenne rossz, ha kicsit szerényebben áraznának. A kamerákról lehet valahol többet olvasni? Pixelméret, rekeszérték...stb
-
tybsen
addikt
MOPower: Lenovo p2 után végre egy 5000-es akksi.
MO: amazonon az van a leírásban hogy Android O val jön ki majd kap P-t és Q-t. Ez Eléggé fura hogy miért nem rögtön P-vel jön.
-
ghiottone
nagyúr
Német amazonon már kint van ilyen áron. Valószínűleg hamar esni fog 250-re, majd lejjebb.
-
janeszgol
félisten
válasz
TechMagneTic #5 üzenetére
Ezekben semmi Motorola nincs. Ezek Lenovo által gyártott Pixel 3 XL koppintások. Ha igaz az a 300 eurós cédula, akkor még a ritka tré árazás is az egyenlet tagja.
-
ghiottone
nagyúr
14.000 Indiai rúpiára tippelnek a One Power 4/64 kezdőáraként ~ 171 EUR, vagy 199 USD.
-
rackalew
tag
R.I.P. egyedi Motorola telefonok
1984-2018
Egyediséged és menőséged szívünkben él tovább... -
ghiottone
nagyúr
A Moto X4 Android One változatban elérhető volt már, így nem ez az első A1-es telójuk.
300 euró egy vicc a sima One verzióért, nagyon max 200. Ha lenne IP védettség és a One kapta volna az SD636-ot akkor kb helybe lett volna, A One Power - ha Indián kivül is elkezdik forgalmazni októbertől - 400 euró lesz ezek alapján
-
Zvezda
tag
5,9 colos HD kijelző? Nem lesz az kicsit gyenge?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Építő/felújító topik
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest