- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
És MikeWazowski #1:
Nálam tavaly ~ fél évig lehetett a 2014-es IFA-n bemutatott Hero 2 (2015 évi első adásában Mobilarena TV-n is bemutatta Legendd), de ezen híradásokat leszámítva alig volt róla - vagy az elődjéről - bármi info. A speciális tokot ugyan nem kaptam meg, pedig arra is kíváncsi lettem volna.
Ehhez képest a készülék hozta mindazt, amit a marketinges csapat megfogalmazott róla; a rendszerben szállított Email kliens megoldotta, amit elvártam tőle; B20-on a gyárilag megadott értékek 85%-án tudott forgalmazni telekom hálózatán (OK, ehhez főleg mázli kellett az adott tornyoknál). Valamint a jegyzetekhez a WACOM-hoz hasonló megoldású stylus is remek segítség volt. Összegezve: az a példány nem csak papíron volt jó - sőt, multimédiában a gyári alkalmazások több formátummal boldogultak, mint amit a specifikációban leírtak.
Tény, ez volt az egyetlen Alcatel számomra is, amelyikkel elégedett voltam, sajnáltam is, mikor a kölcsönadó tulaja visszakérte. Azóta sem láttam TCL-től olyan modellt, ami a Hero 2 - avagy az előd Hero - szintjét utolérte. Ugyan nem személyes tapasztalatból, de ideértem a cikkben szereplő A7 / A7 XL párost is, annak ellenére, hogy papíron jóval fejlettebb(nek tűnő) a konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest