Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Ha ez ilyen gumiborításos, és lehet majd rá védőfóliát is kapni, meg tok is lesz hozzá, akkor lehet, én is benevezek egy ilyenre. Ha netán még idehaza is forgalomba kerülne valamelyik GSM bolt szürke-importjának köszönhetően, az már csak hab lenne a tortán.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
kengyel
nagyúr
Brutálisan jól néz ki, ezt már lehet dobálni.
kengyel
-
TCSZ
senior tag
Glonass van benne?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
rdt89
addikt
Ennyiért elég jó vétel, főleg, hogy a Cat és az Evolveo ennyi összegért "hulladékot" ad, itt meg azért elég jó dolgok kerültek a motorháztető alá, főleg az 5.000mah-s akkumulátor.
-
Ahhoz képest hogy strapa phone, egész jól néz ki. Az akkumulátor meg brutális.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Balint1408
aktív tag
Jól néz ki.
A térerő veled van!
-
Szilofon
aktív tag
Tetszik a forma,a belső meg elég a minden napokra.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
gerii
addikt
Tényleg jól néz ki, és az akkuja is brutál, remélem tesztelik majd valamikor.
-
Fejvadi
nagyúr
Már vártam mikor lesz ilyen lecsapott sarkú telefon, de most, hogy látom, elég furcsa.
-
Mr.Silkó
veterán
Mutatós, jó árazással és a nagy akkuval ütős lehet, azért kár csak, hogy nem kapott erősebb hardvert.
Off: Másnak sem működött a hétvégén a Mobilarena weboldala?
-
Kernel
nagyúr
720p felbontás --> elég butácska meghatározás.
1280 x 720 a felbontás.
A "p" betű meg kicsit mást jelent, nem felbontást. Mit várjon az ember a laikus netezőktől, fórumozóktól, ha még egy állítólagos szakmai cikkben sem tudnak normálisan fogalmazni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
törölt tag
Jól néz ki! Még valamelyik első Droid szériás Motorolának volt hasonló formaterve elölről, az is tetszett, és ez is szép. Igazi Battlestar Galacticás design
-
janeszgol
félisten
Az első strapa, ami tetszik. Ez a telefon baromi jól néz ki, elég a hardver, jó a kijelző, fászentos az akksi és az ára is jónak ígérkezik. Az MWC 2016-nál az Archos volt számomra a meglepetés cég és lehet az IFA-n is ők lesznek.
Szerk.: Fú ez a telefon k*rva jól néz ki, még ennyit akartam írni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest