Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
OmniaI900 #143 üzenetére
Pár napja hívogattam boltokat az órával kapcsolatban, és az egyikben azt mondták hogy az ázsiai változatot nem lehet
órávaltelefonnal társítani. Ez elég blődnek hangzik, lehet hogy csak a drágábbik (európai) változatot akarták erőltetni, nem tudom, az viszont biztos, hogy az XXL-nél az ázsai változatra 1 hónapot kell várni, míg a másik 2 órán belül a boltban van, és elég telefonon berendelni. -
Darko
senior tag
válasz
OmniaI900 #140 üzenetére
Megvettem náluk az órát, a Frontiert. Az európai változat a drágább, ami kint van száztizenezerért az az Ázsiai változat, de van európai is.Nem vásároltam náluk soha, sőt amolyan "sufni" gsm boltban se vettem soha semmit. Már nem akartam várni, gondoltam megveszem németből, de ott még bonyolultabb lett volna garanciáztatni, ezért inkább itthon. XXL-nél 30 munkanap az átlagos garanciális várakozás, tehát ezt mérlegeld vásárlás előtt. Amúgy minden korrekt volt, adtak áfás számlát, garipapírt is, origin lezárt dobozban volt.
"Azt a funkciot ki lehet kapcsolni hogy ne világitson mindig a kijelző csak akkor ha megemelem a karom ??"
Ez alapbeállítás, azt külön be kell állítani hogy mindig világítson.A szoftverben nem tudom mi a különbség, a Frontier-ban van LTE-s változat a Classic-nál csak egyféle van és nincs LTE-s.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyobb, sokkal jobb a kijelzője, tele van szenzorokkal, de alapvetően ugyanazokkal a trükkökkel operál, mint elődje: kör előlap, AMOLED kijelző, tekerőgyűrűs vezérlés, Tizen OS.
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest