Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete86
aktív tag
Üdv, ismét kérdésem lenne.
Miért van az, hogy az órán nem tudom frissíteni az időjárást (sem erre alkalmas számlapról, sem a weather-ből), csak telóról tudok szinkronizálni? Wifi, b2, gps be van kapcsolva, mégis azt írja, hogy "A hálózat nem érhető el.". Ugyanez HERE-nél, nem találja meg a helyemet. A gyári Samsung S3 Outdoor számlapon rányomok az időjárásra, hogy belője, de ott a wifi-jel áthúzva és "Network error".. Help pls.
-
addikt
Hát igen, de ugye általában az szokott lenni, hogy a teszt fóruma megy, a hír fóruma meg elhal, de jelen esetben a note 7 okozta csúszások (a gear s3 is ugye nov-re volt tervben eu-ban) miatt ez a fórum itt beindult, a másik meg késve indult.
My name is Bond, James... Dean.
-
félisten
Bár ott inkább az okosórák fikázása vagy védelme című szájkarate folyik, bár talán már konszolidálódik a vita.
Egyébként nem igazán értem, hogy miért jó ez a párhuzamosítás. Ez a topic régen megvan, ide kellene becsatlakoznia az újnak.
Millió más hardvernél is hasonló a helyzet, konkurens topicok mennek egymás rovására...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vmack
tag
tudja valaki, hogy az shealth hogy milyen néven van fent az órán?
gondolok itt arra, hogy ha parancsikonból el akarom indítani pl a stoppert akkor annak ez a linkje: com.samsung.stopwatch-wc1 vagy a task managernek: com.samsung.w-taskmanagercsináltam egy számlapot, ahonnan szeretném elindítani ha a számlap bizonyos részét megérintem, a fenti kettőt már megcsináltam, de ezt nem találom sehol sem leírva.
jelenleg ilyen:
-
vmack
tag
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Kérdésem a következő lenne. A magasság mérő hogy muxik? Mert nekem fura hogy a tengerszint alatt vagyok - 300meterrel . Vagy lehet valahogy kalibralni?
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
iminet
tag
Arról hogy az e-sim mennyire hasznos van valakinek infója ?
Esetleg tapasztalat ahol használni is lehet ?Amúgy meg tisztára mint az NFC.
Van már minden telóba csak épp lehetőség nem sok használni, 2 bank azt ennyi pedig a tesz x éve sikeres volt. Amikor ment a tesztüzem mindenki mellette volt meg támogatta azt gyakorlatilag alig lett belőle szolgáltatás. Csak ezért pedig nem hiszem hogy sokan bankot váltanak.[ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
"Vagy nem jöttem rá hogyan kell beállítani, vagy nem tudja, hogy hogyan lehetne cross training vagy trx edzés alatt folyamatos pulzust mérni."
Voltam reggel edzeni teremben és kipróbáltam a pulzusmérést.A Kerékpár funkcióban van folyamatos pulzusmérés, csak ugye az elégetett kalóriát ilyenkor nem jól értékeli, viszont van grafikonja a pulzusmérésnek. Ha nem szükséges a grafikon, akkor TRX-re jó lehet a Szobakerékpár funkció is a folyamatos pulzusmérésre, a kalóriaszámolása is megközelíthetően jó lehet.
A pulzusmérés pontosságát összehasonlítottam egy suunto ambit3-al, 4-5/p volt az eltérés a két érték között.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
vmack
tag
Nekem gyanús, hogy a telefonon futó progi (vagy a plugin) a hibás a merülésért. Egyre rövidebb ideig bírta az óra, volt, hogy egy nap után alig 20% maradt az órában, már kezdtem megijedni, de pont jött az aktuális januári javítócsomag a nexusra és e miatt újraindítottam, és a következő töltés után ismét 3 napig simán kibírta az óra. Majd aztán megint megfigyelhettem, hogy 2 nap után még 45%on volt estére az óra, éjjelre repülő módba tettem, reggel 40% on állt. kilőttem a repülő üzemmódot, és 1 óra alatt 23%ra esett. Feltöltöttem majd újraindítottam a telefont, és reggel óta mostanáig 20% ot evett csak.
Szóval próbáld ki azzal a számlappal ami szimpi neked, hogy újraindítod a telefont és nézd meg kevesebbet eszik e utána.
Amúgy alaposabban megnézve a feltett számlapokat van azért bajuk, a legtöbbnél ugrabugrálnak a mutatók (időnként elcsúszik a középpont) De alapnak jók, én is magamnak csináltam egyet a gear watch designerrel.
[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok. Rendeltem egy frontiert, ami már az üzletben vár 3 munkanapig, de sajnos a magánélet közbeszólt és nem tudom megvásárolni. 110.200 ft, ha valakit érdekel (nem tőlem, az üzletből). Írjon privit, ha kell valakinek .
-
Darko
senior tag
válasz Herczegh #201 üzenetére
Nekem S7E van, és áttértem a gyári email kliensre (ami a telefonon gyárilag rajta volt) mert azzal működik. Lehet, hogy csak a samsung telefonokon lévő email kliensekkel működik? Mindenesetre soknak van problémája ezzel azoknak akiknek nem samsung a telefonuk.
így néz ki az órán: [kép]
így a telefonon:[kép]
így a menüben: [kép]
Amúgy ezt az órát szerintem kihasználni csak Samsung mobillal lehet teljesen, gondolok itt az S health alkalmazásra pl.
[ Szerkesztve ]
-
PPeti1986
tag
-
Herczegh
csendes újonc
Sziasztok!
Nektek van E-mail alkalmazásotok? Én nem találok ilyet, pedig a haszn. útmutató írja. Lehet, hogy csak bizonyos telefonokkal tudja ezt az óra? (nem samsung telefonnal használom)
Köszönöm, Miklós[ Szerkesztve ]
-
sarkan
aktív tag
Használja valaki ios-sal?
Nem korlátozott a használata? -
vmack
tag
December óta használok egy LTE nélküli frontiert, a funkciói (még) elég gyengék, de külsőre a legszebb darab amit csak láttam.
a tapasztalatok:
Nagyon nem mindegy milyen számlapot használok, van amelyikkel 4 nap van amelyikkel jó ha 2 nap az üzemidő.
Az alvás kezdetét és végét kicsit pontatlanabbul saccolja meg mint egy miband.
Futást, evezést eszméletlen jól felismer magától, mind időtartamban mind megtett távolságban meglepően jól mutatja.
Vagy nem jöttem rá hogyan kell beállítani, vagy nem tudja, hogy hogyan lehetne cross training vagy trx edzés alatt folyamatos pulzust mérni.
Mivel TRX edzésre járok a legtöbbet, nekem fájó pont hogy nincs is a kiválasztható edzések között és nem is lehet felvinni a többi közé.
Mostanában valamiért a bejövő hívást nem tudom felvenni rajta, ha elforgatom a gyűrűt vagy ha elhúzom a zöld fogadást jelző részt, annyit ír ki, hogy nézzem meg a telefonom.
Csak úgy messenger vagy viber üzenetet nem lehet indítani, max bejövőre válaszolni.
Bejövő üzenetekre max sablonnal érdemes válaszolni, mert ezen üzenetet írni azért eléggé macerás.
A Gear manager nevű progi eléggé kihívásokkal küzd, vagy nem találja meg az órát vagy felbontásra prüszköl, vagy szimplán leáll az átvitel az óra és a pc között. Viszont jól paraméterezhető számlapokat lehet csinálni, akár időre váltó számlappal (pl éjjelre világító mutatókkal) meg ha van kedve az embernek olyan számlapot dob össze amilyet csak akar.hogy hasznom is legyen itt egy oldal ahonnan le tudtok tölteni számlapokat: http://www.watchfaces.be/
a szíját lecseréltem egy Hirsch kaucsuk-bőr szíjra, drágák mint a bűn, de kényelmes és strapabíró szíjak.
https://goo.gl/photos/CmRWzihTsV1ZGA5PA
-
Darko
senior tag
Az edigital kínálatában is megjelent, rendelésre 129.990Ft-ért.
Utoljára novemberben érdeklődtem samsungéknál hogy mikor jön be hozzájuk. Akkor januárt mondtak, érdeklődött valaki náluk mostanában? Csak úgy kiváncsi lennék hogy "hivatalosan" mikor érkezik meg.
-
Zedlog
csendes tag
És tegnap óta megy az almás rendszerrel is.
-
worst
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi kérdésben:
Lehet csatlakoztatni a gear 3 hoz pulzusmérő pántot? A pontosabb mérés miatt lenne számomra jelentősége.
Pl.: polár H7
Illetve megköszönném ha valaki futáshoz is használja az órát, hogy a tapasztalatait megoszataná. (milyen alkalmazással követi nyomon az eredményeket, mennyire pontos az optikai pulzusmérés stb).Köszönöm előre is!
Ati -
kopus
újonc
Akinek nem tetszik a készülékben lévő óralapok az nézze meg a: https://mrtimemaker.com/popular/daily oldalt.
egyedi készítésére is van lehetőség. -
Yager01
senior tag
-
Darko
senior tag
Van igen. Ez az óra annak éri meg igazán akinek nem csak egy sportóra kell, hanem fontosak az okosóra funkciók is. Ha csak sportra kell akkor ott vannak ezen az áron vagy akár olcsóbban a suunto, garmin, polar órái, amik arra kiválóak.
-
Yager01
senior tag
Telefon nélkül tudom sportolásra használni az órát? Pl. Futás esetén tudom használni a runtastic-runtastic-ot a kütyün?
-
Darko
senior tag
válasz concrete86 #181 üzenetére
Gsmhome esetleg, talán classic-ot tudnak szerezni, olyan hely ahol raktáron van szerintem nincs. XXL-nél két órát, Gsmhome-nál 1-2 napot kell várni.
-
concrete86
aktív tag
Az xxl zárva van. Hol tudom megvenni személyesen holnap??
-
madkiller
őstag
Sziasztok! Meg lettem lepve egy S3 classiccal. Nagyon tetszik. Egy bajom van vele, facebook értesítések nem jelennek meg rajta. Gear appban be van kapcsolva. Messenger üzenetek érkeznek. Tudja valaki mit lehetne tenni?
-
gr.bence
aktív tag
Esetleg valami tud megoldást arra hogy a viber üziket el lehessen olvasni az órán? Mert csak értesítés jön, de nem látom mit írtak...
-
Darko
senior tag
Kipróbáltam, tehát kiválóan működik önálló módban az útvonal rögzítése, tárolt minden adatot az óra, majd amikor ismét kapcsolatba került a mobillal, akkor szinkronizálta az adatokat. Az útvonal kimenthető GPX formátumba.
Üzemidő is jól alakul:
2nap 2óra üzemidő és 51%-on áll.
Matematikailag kijönne a négy nap, de nem szoktam teljes lemerülésig használni.
-
Herczegh
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e tracket rögzíteni az órával. Azaz egy futás vagy túra adatait menteni, mint pl. egy túragps-en v. okostelefonon? Gondolom lehet. Milyen minőségben teszi ezt? Köszönöm a válaszokat! Miklós -
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődnék találkozott valaki olyan hibával nem tudja a mastercard regisztrálni?
Lényeg hogy kb 2 watch face megvásároltam de aztán hibát dobott kitöröltem a kártyám aztán újra be akartam regisztrálni de nem engedi...play áruházba is ez van bent ott semmi baj sincs. -
gr.bence
aktív tag
Hello. Hol tudom az alvásomat monitorozni gear s3 -al?
-
fzboxx
senior tag
válasz WinstonWolf #35 üzenetére
Nem kell mindig működnie. 15 sec után átáll minimál módba, és ha pár percig nem nézek rá, akkor teljesen kikapcsol a kijelző addig, amíg ismét magam felé mozditom. Így szerintem nem lesz beégés.
-
gr.bence
aktív tag
Csináltam egy csoportot aki akar csatlakozzon és lehet tapasztalatot cserélni gyűjteni vitatkozni egyszóval mindent.
Igy keress rá: Samsung Gear s3 Hungary -
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki magyar Fb csoportot ahol az órával kapcsolatba van info? Stbstb... -
WildSeven
tag
válasz gr.bence #159 üzenetére
Van egy darab üvegfóliám hozzá egyébként, 2 darabos kiszerelésben érkezett amazonról
Továbbra is szuper!EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Karácsonyfa alá megérkezik az óra (classic) az érdekelne hogy ki milyen watch face használ. Honnam szerzi be azokat. Köszi -
Darko
senior tag
Pár feltöltés után úgy néz ki javult az akkuidő, egyik reggel 5 kor vettem le töltőről és másnap este 10kor még 58-on volt. Jó lesz ez így.
-
Zedlog
csendes tag
A kontrákhoz: nincs Nike runnung alkalmazás, pedig az elődökön volt. Úgy látszik, az AppleWatch Nike edition-nek ez volt az ára. Pedig nagyon jó lenne, ha valahogy fel lehetne rá hegeszteni.
-
Darko
senior tag
1-2 észrevétel az órával kapcsolatban (3 nap használat után, és persze android wear után):
Pro:
- nem kell állandóan tapicskolni a kijelzőt, kevesebbszer takarom ki a kijelzőt, a gyűrű tekerésével sok funkció kényelmesen elérhető és változtatható, görgethető. Amihez meg kell érinteni a kijelzőt pl. az értesítések törlése, programban menübe belépés, kiválasztás, program elindítás, programba belépés, stb.
- van hangja ez már önmagában tetszik és relatív hangos is.
- Ha az órán veszed fel a hívást nem kell teljesen közel emelned a karod a szádhoz. Pl vezetés közben nekem a kezem a kormányon volt és teljesen jó hallottak engem és én is azt akivel beszéltem az órán keresztül. Persze ha már hívás közben meggondolnád magad, akkor az órán keresztül headset-re vagy a telefonra is átadhatod a hívást menet közben.
- az aksi ha nem is tud 4 napot, de 2őt biztos, persze ki mennyire nyüstöli attól is függ.
- amikor messze volt az órától a telefon, de mindketten wifi-n voltak (különböző routeren, de azonos HGW alatt), akkor kiírta hogy távoli kapcsolatban vannak, értesítések átjöttek, de a hívás nem, csak ha már vége volt és a telefon bejelzett hogy van egy nem fogadott hívás. Ez az egész még nem teljesen tiszta nekem, de az pozitív, hogy BT hatósugáron kívül is maradnak egyfajta kapcsolatban.Kontra:
- magyarul nem "ért", míg android wear-en tudtam sms-t, emailt "lediktálni" magyar szöveggel, addig itt csak angolt lehet. Google keresést sem lehet hanggal magyarul elindítani.
- a gépelés is nehézkes egy picit (alapból prediktívre van állítva, még nem találtam meg hogy hol tudom kikapcsolni), bár van fizetős billentyűzet applikáció ami kicsit jobb, de még várok hátha találok jobbat.
- vannak jóféle w.face-k és alkalmazások, de pl a w.face-k nagy része fizetős.egyenlőre ennyi, összességében nem csalódtam eddig.
-
Darko
senior tag
Itt van pár kép, a gyári fólia még rajta van, csak levágtam a "fogóját":
Este rajtam volt (kiváncsi voltam az alvás közbeni pulzusomra), tegnap reggel volt utoljára töltőn és most 60 %-on van az aksi, persze ha nem is sokat de azért nyomogattam, napi használatban kevesebbet nyomogatom.
[ Szerkesztve ]
-
kisbancsa
senior tag
Ha valaki talált stopper órát szóljon már én nem találom.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Darko
senior tag
Tartottam egy kicsit a forgatható gyűrűtől, olvasni lehetett olyanokat, hogy kicsit lötyög, vagy nem jár szépen, na ennél ez nincs, nem kotyog, és határozottan jár, jobb nem is lehetne. Sokat még nem tudtam "nyomogatni", sokat nem tudok róla mondani, ami biztos hogy élőben nagyon jól néz ki, a kezelése pörgős, nem várakozik, azonnal reagál minden mozdulatra, tekerésre, érintésre. Eddig android wear-em volt, aki onnan jön annak szokatlan lesz mint ahogy nekem is az, bár tudtam mit kapok a tizennel. Van ami hiányzik, viszont a kezelése, a rendszer felépítése kárpótol. Remélem
-
Darko
senior tag
válasz OmniaI900 #143 üzenetére
Pár napja hívogattam boltokat az órával kapcsolatban, és az egyikben azt mondták hogy az ázsiai változatot nem lehet
órávaltelefonnal társítani. Ez elég blődnek hangzik, lehet hogy csak a drágábbik (európai) változatot akarták erőltetni, nem tudom, az viszont biztos, hogy az XXL-nél az ázsai változatra 1 hónapot kell várni, míg a másik 2 órán belül a boltban van, és elég telefonon berendelni.[ Szerkesztve ]
-
OmniaI900
tag
És az számit másban is hogy ázsiai modell ?, vagy csak a garanciáztatásban ??
-
Darko
senior tag
válasz OmniaI900 #140 üzenetére
Megvettem náluk az órát, a Frontiert. Az európai változat a drágább, ami kint van száztizenezerért az az Ázsiai változat, de van európai is.Nem vásároltam náluk soha, sőt amolyan "sufni" gsm boltban se vettem soha semmit. Már nem akartam várni, gondoltam megveszem németből, de ott még bonyolultabb lett volna garanciáztatni, ezért inkább itthon. XXL-nél 30 munkanap az átlagos garanciális várakozás, tehát ezt mérlegeld vásárlás előtt. Amúgy minden korrekt volt, adtak áfás számlát, garipapírt is, origin lezárt dobozban volt.
"Azt a funkciot ki lehet kapcsolni hogy ne világitson mindig a kijelző csak akkor ha megemelem a karom ??"
Ez alapbeállítás, azt külön be kell állítani hogy mindig világítson.A szoftverben nem tudom mi a különbség, a Frontier-ban van LTE-s változat a Classic-nál csak egyféle van és nincs LTE-s.
[ Szerkesztve ]
-
OmniaI900
tag
Szasztok
Vásárlás előtt állok és lenne egy két kérdésem .
Az XXL Gsm nél venném ,, esetleg valakinek rossz tapasztalata ??
A frontier és classic modell között szoftverben van külömbség ??
Azt a funkciot ki lehet kapcsolni hogy ne világitson mindig a kijelző csak akkor ha megemelem a karom ??
üdv -
jacis
nagyúr
Mikor jelenik már meg?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Darko
senior tag
Ér valami itthon ha tud LTE-t az óra, vagy elég itthon a wifi-s verzió?
-
Csabesz1
csendes tag
Üdv. én innen rendeltem - http://www.supergamer.hu/samsung-gear-s3-frontier-multifunkcios-ora-carbonblack-p-358033.html - . Korrekt eladó.
Üdv:Csabesz!!! :)
-
-
Ati007
őstag
Itthon még mindig nem lehet kapni és persze megnézni sem , a frontier nagyon tetszik és német ebayről lehetne rendelni 415euroért de ahogy írtátok garancia nem lenne rá itthon így nem merem megrendelni .
Jó lenne ha itthon is megjelenne már ..... -
WildSeven
tag
Nekem viszonylag kis kezem van, de mégsem kellemetlenül nagy.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
Darko
senior tag
A "legnagyobb" gsm boltban már van classic 115 körül, 128-ért meg európai piacra szánt frontier, ami megrendeléstől számítva 2 órán belül a boltban van.
-
WildSeven
tag
válasz kisbancsa #124 üzenetére
Nekem tegnap előtt jött meg az óra Pestre, angliából postázta ismerős, oda rendeltem elő Nagyon király cucc, mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár nekem ez a szíj nem jön be, rettenetesen kényelmetlen. Keresek hozzá egy fasza fekete fém szíjat.
[ Szerkesztve ]
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
kisbancsa
senior tag
Január 7-én megyek haza, ha netán valaki meg szeretné nézni milyen az óra akk Csongrád megyen belül megoldhato.
-
Darko
senior tag
válasz concrete86 #118 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Garanciáról tudsz mondani valamit?
Szerk.:
Beszéltem az artmobillal, nagyon készségesek voltak, de csak januárban lesz náluk is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kisbancsa #108 üzenetére
Szia! Lemaradtam róla, lehet írtad, Te honnan rendelted? Én Amerikából terveztem bestbuy-ban 299$ volt akciósan, de sajnos az ismerősöm, aki tavaly a gear s2-t ilyenkor hazahozta nekem most csak márciusban jön, addig meg nem tudok várni! Itthon egy új van jófogáson, horror áron. Remélem hamar megjelenik itthon, mert fáj rá a fogam nagyon.
My name is Bond, James... Dean.
-
Csabesz1
csendes tag
válasz concrete86 #118 üzenetére
Jó - jó, de az ebay-s szerintem áfa köteles. Vagy tudsz ennyiért uniós órszágból? Oszd meg velünk.
Üdv:Csabesz!!! :)
-
concrete86
aktív tag
A szlovákos megérkezett, 2-3ezerrel drágább lett és csak 3 db van belőle. Ebayről is 110 körül lenne.. Sosem gondoltam, hogy le akarom majd cserélni az Orientemet, de ebbe az órába beleszerettem!
-
Darko
senior tag
válasz concrete86 #116 üzenetére
Egyikkel sincs tapasztalatom. Az előbbi szlovákiából jön, gariztatni körülményesebb. Az utóbbinál a 110e körüli ár elég jól hangzik, egyenlőre gondolom igényfelmérés folyik, bár azt írják hogy előrendelhető, de nem tudod megrendelni és kifizetni, csak email értesítést kérhetsz a beérkezésről. Dátum érkezésről itt nincs megadva, kiváncsi vagyok mikor jeleznek vissza.
-
concrete86
aktív tag
Vagy ez:
http://www.artmobil.hu/samsung-gear-s3-frontier-2110?keyword=Gear%20s3 -
concrete86
aktív tag
innen van tapasztalat?
http://www.supergamer.hu/samsung-gear-s3-frontier-multifunkcios-ora-carbonblack-p-358033.html -
kisbancsa
senior tag
3 napot simán kihuztam belőle. Este is rajtam van alvás figyeles miatt. A "mindig van óra" opciót pedig csak meló közben kapcsolom be amúgy nem. Ég és föld a különbség az s2ohoz képest
-
Darko
senior tag
válasz kisbancsa #108 üzenetére
Én is gratulálok hozzá!
Körbenéztem, nem találtam olyan lehetőséget ahol most raktáron lenne, lehet betett a feketepéntek is neki. Nem készültek fel hogy ekkora a kereslet iránta, vagy nem tudom miért nem gyártottak belőle eleget. Olyat még nem tapasztaltam, hogy megjelent egy telefon, egy okosóra vagy bármilyen kütyü, hogy azt ne lehetett volna a megjelenésen után pár hét után itthon is megvenni, vagy legalább kézbe venni egy bemutató példányt.
Az itthoni januári megjelenésben is kétségeim vannak. A német amazonon is még mindig előrendelésben van, a Saturnban sincs. Itthon már egy webshop-ban megjelent, de valószínűleg ők is csak berendelik és mindössze "csak" 199e Ft-ért.
Nem baj amíg megérkezik hozzánk, addig az esetleges (szoftveres) betegségeit legalább kijavítják és majd kapunk egy hibátlan órát.http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
kisbancsa
senior tag
Oké az óra nem lte képes. Picit utána néztem és nem sok helyen lesz engedélyezve szolgáltatók által a simkartya
-
kisbancsa
senior tag
Eddig nagyon adja a cucc. Teljesen jó ez a vészhelyzet hívó cucc, megadod a telszámot hogy kit értesítsen, és azonnal kap sms-t hogy "veszélyben vagyok" és 1 linket ahol 1 órán keresztül tudja nyomon követni helymeghatározással hogy hol vagyok. Amit viszont nem tudok hogy minden Frontier LTE képes e. Nem tudom hogyan lehet használni teló nélkül. Dobozon leíráson nem találtam semmit arról hogy LTE-s e az óra. Holnap bemegyek a szolgáltatóhoz és rákérdezek.
-
roxan
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
válasz kisbancsa #103 üzenetére
Nem érvényes ezt tudom megkérdeztem, csak hogy akkor hova küldjem vissza? Ha németbe az még rendben is lenne mivel a szüleim ott laknak, csak kérdés hogy Németországon belül hova kell?
Előrendelésben volt még amikor rendelted, megrendeléskor kellett kifizetni?http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Darko
senior tag
válasz kisbancsa #101 üzenetére
Ok
Lehet nem várom meg amíg behozzák kicsiny országunkba, gondolkodom erősen, hogy megrendelem a német Amazonról, most úgy is ingyen szállítanak magyarországra.
Ebben az esetben ha gond van vele, hova kell visszaküldeni, a német samsunghoz?
-
kisbancsa
senior tag
Hétfőn érkezik meg az óra. Amint megvan dobok fel róla pár képet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest