Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
gti16v
őstag
Nekem repedt kijelzővel sem ázik be, de a havernak meg 2 hónapos makulátlan,és egy sima strandos zuhanyzás után préselődött ki belőle a víz (a hátlapból) leadta a
mocskos szemétcORDONNAK ,kíváncsi vagyok,meg csinálják e? gariba.[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
viera
őstag
Én nagyon gondolkodom,hogy bevállalom a sima Z5-öt.Úgyis októbertől válthatok.
Nekem nagyon tetszik, hogy még letisztultabb mint a Z3.Nem mintha bármi bajom lenne a Z3-mal.
Lassan egy éve használom,de SEMMI baj nem volt még vele.Még csak be sem ázott,pedig fürdött már párszor.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
gti16v
őstag
Sajnos,ahogy nézem a Z3+ óta megszűnik a dokkolás,ami jó és rossz hír is egyben.
A jó,hogy kevesebb ajtó,kevesebb beázási lehetőség(remélem a ritkán használt kártya ajtók cserébe atom biztos tripla szigetelés,legalább is ez volna ésszerű)A rossz,hogy dokkolás kényelmes,és praktikus..
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
batai15
félisten
Hat semmi extra.
-
devsas
csendes tag
csak átfutottam a hozzászólásokat, nekem valahogy hiányzik az eddigi mágneses töltő és nem vette át a helyét egy vezetékmentes megoldás látom hogy nyitott a microusb nyílás de akkor is mágneses megoldás csak vízállóbb volt eddig, és én vártam hogy lesz "érintéses" töltés ha már nem lesz a mágneses
Sony Xperia Z1 Compact
-
Alister71
nagyúr
Ha a Z5 ultra 4K, akkor sima Z5 2K, Z5c FHD, nem így lett volna logikus? Mert így csak az ultra hordoz magában némi ujdonságot a másik kettő ctrl+c - ctrl+v.
Alister from Hell
-
feroooo31
tag
A Z3C-met nem cserélném le az biztos.
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
laci_csk
senior tag
válasz FireFox1996 #2 üzenetére
A copy/paste-oddal te sem vetted eszre hogy hibasak az arak. a compact es a redes Z5 ara ossze van cserelve. ejnye ejnye.
A Sony site-on a legolcsobb a Compact aztan a rendes es vegul a premium es ez igy is logikus. Senki nem gondolkozik ezen a forumon?
Csak 20 mpx a maximalis 16/9 ...a kamera viszont 23mpx az 4/3 aranyban van.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
törölt tag
-
SGS5BLUE
csendes tag
Szanalmas a Sony vergodese.. mik ezek mar megint? nevetseges..
-
GeryFlash
veterán
Akkor tudom, hogy a Mobilaréna nem szakmai fórum, maikor a pöccre ugyanilyen speccel jövő Z3+ kapta savat, hogy rókabőr, fujj Sony, aztán most hogy kapott egy ujjlenyomat olvasót, mindenki örömujjongásba kezd, mert van innováció. Noha csak annyi történt, hogy a Sony megint kiadott egy s810+3gb RAM-os készüléket.
Szánalmas. S820-at meg kellett volna várni és 4 GB RAM kellett volna.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
moleculez
veterán
-
blagolf
senior tag
válasz MKristof17 #24 üzenetére
Az Lg G4-ben és a Samsung Galaxy S6-ban is 3GB ram van. Miért is gáz ez?
Üdv, Zoli
-
AndyRich
csendes tag
válasz FireFox1996 #16 üzenetére
Igen, a melegedési probléma az tény és jelen van!
Én most nyáron úgy oldottam meg, hogy pl strandon, mikor már többször jelezte a melegedést, csináltam vízben pár videót, s ez lehűtötte (a kedélyeket)
Amúgy van már fent videó a neten, ahol kb 10 perces 4K videót rögzítenek a Z5 prémiummal, s nem tapasztalható melegedési probléma, tehát van rá esély, hogy tudták optimalizálni a 810-et ilyen tekintetben! -
ADAM1337
nagyúr
válasz MKristof17 #24 üzenetére
De náluk nem fogy el úgy a ram, mint pl a samsungnál.
-
envagyok
veterán
Nekem z1c van, amit újan függetlenül vettem 100-ért.
Nem érzek semmi bizsergést hogy lecseréljem. -
balaaazs
senior tag
-
blagolf
senior tag
Tuti hogy 200 alatt kezd a Compact, eddig mindig bőven lejjebb kezdett.
Üdv, Zoli
-
Jimmy66
senior tag
válasz MKristof17 #19 üzenetére
Vagy az 5GB-ot...
-
MKristof17
csendes tag
Nem azért, de a z5 megkaphatta volna a 4gb rammot
-
Kékes525
félisten
Az Xperia Z5-ötnél tetszik a 3 GB RAM, IP68-as védelem és az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
kbyte1024
veterán
Kár volt kiherèlni a compaktot. Pont azt veszíti így el amièrt szerették.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
FireFox1996
őstag
fél-egy évet kell várni, és talán megvehető.
De viszont amíg nem oldják meg a melegedési problémát, addig tuti, hogy nem veszek (újra) semmilyen Z-t.
Most nekem Z3 dualom van, és a nap sütésben használhatatlan a kamerája... a hátlapja meg egy nagyon kicsi már flejött miatta.
Egyenlőre kénytelen vagyok visszavenni a CPU-t 2.5Ghz-ről 1.5Gh-zre, hátha használhatóbb lesz.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
gerii
addikt
válasz FireFox1996 #8 üzenetére
Ennyiért is sok lenne, pedig nem rossz a C, csak azért a fém keret belefért volna.
[ Szerkesztve ]
-
AndyRich
csendes tag
Köszi, de még így se olcsó!
Vmi újabb verzió nincsen, ahol tovább tudod csökkenteni az árat?
Viccet félretéve, vszínű egy fél évet várni kell, s akkor elfogadható szintre esnek az árak.
A Z2-ömet és a Z3-at is úgy vettem! -
balaaazs
senior tag
Egek, ezek elpattantak? 228e pénz egy műanyag keretes sonyért?
¯\_(ツ)_/¯
-
ricinus13
senior tag
810 plusz HD azért az elég ütős, van ahol ez a hardver 4-szer nagyobb kijelzőt hajt, már csak egy értelmes szoftver kell. Az ára viszont nem szép.
-
Roxbury
őstag
Sokkal szebb es elegansabb a Z1C-m a Z5C-hez kepest. Marad is. :-)
-
oszi666
őstag
A z5 compact dragabb mint a z5? Mennyire megbizhatoak ezek az arak? Az 228k egy z5c-ert nagyon durvanak tunik szamomra.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
FireFox1996
őstag
-
AndyRich
csendes tag
A Design még letisztultabb, még szebb, a kamera meg eddig is az egyik legjobb volt, vszínü most abszolút első lesz! VVégülis saját magát kell megvernie a Sonynak, mert Galasy S6-ban, Note 4-ben, Ifón 6-ban is Sony kamera van
Vízállóság is megmaradt, úgyhogy innovációban nincs hiány! Főleg a Z5 prémiumban, én azt várom nagyon! -
AndyRich
csendes tag
Milyen árfolyammal számoltad át az eurót?
Nagyon sötéten látod a magyar gazdaság helyzetét! -
joey04
titán
Hát "jól sikerült" a Z5 család.
A compact herélt, a sima semmi újdonságot nem hoz, a prémium meg parasztvakítás. És persze az árak az egekben. Tovább fog zuhanni a Sony.
-
HardRic
addikt
Minél többet látom a Z5C-t, annál jobban tetszik a Z3C-m.
-
FireFox1996
őstag
Pre-order Árak:
Sony Mobile Store – France, Italy, Netherlands, Spain
Xperia Z5 – €599.00 - kb. 270e ft
Xperia Z5 Compact – €699.00 - kb. 312e ft
Xperia Z5 Premium – €799.00- kb. 356 e ftés itthon talán még +10%-kal drágább lesz
[link]Szerintem annyira nem szép ez a Z5 sorozat. Viszont a camera app-ban az Auto módban már lehet választani a maximális felbontást (Z3-ban meg max csak 8 Mpx)
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Zolik
senior tag
2 hét és jön a Z6?
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Facebook és Messenger
- Bittorrent topik