Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Minél kisebb valami, annál drágább. A tabletek is milyen olcsók a telefonokhoz képest. Nem olyan könnyű megtervezni egy okosórát, sokkal kisebb helyre kell bezsúfolni a dolgokat. Abban egyetértünk, hogy a Snap 400 feleslegesen gyors bele, nem sokat bír az akksija és drága. De az első iPhone-ok is kiforratlanok voltak és nézd meg azóta mennyit változtak az okostelefonok. itt is le fog tisztulni a kép. Én személy szerint a Gear Fit vonalát részesíteném előnyben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gabancs
addikt
Nem érted a lényeget. Az okos telefon olyan dolgot hozott az addigi telefonokhoz képest, hogy elvarázsolta a világot. Na de egy okos óra....amihez kell egy okostelefon? De rendben, legyen. De azt már nagyon nem tudom megemészteni, hogy egy karon hordható bizbasznak miért kell Snapdragon 400.
És mi a f@szért kerül ez ennyibe?Ugyan ez a vas van egy Xiaomi Hogmi 1S telefonba, és a felébe kerül. Pedig! Ebben egy kiváló hatalmas kijelző van, a SOC ugyan az, van egy hatalmas aksi, és mégis.
Tudod miért? Mert a hülyéknek el tudják adni, hogy erre aztán kurvára nagy szükség van. De ne legyen kétséged kell hozzá még egy eszköz. Bámulatos!
-
Csapoati
nagyúr
Okostelefon nélkül is tudott élni, nahát. Ettől jobbat találj ki. Már ha tudsz persze, hisz 7 milliárd ember elég nagy halmaz, biztos talál pár fickó valami értelmet ennek is. Nem olyan nehéz, teszem hozzá, még akkor is, ha te nem akarod felfogni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
benoce
tag
Hmm, Epson és óragyártás. Elsőre kicsit fura valóban, de szerintem talán ők az egyetlenek akik a Seiko Group révén, valódi óragyártó cég is van a tarsolyában.
smartwatch group -
d@minator
addikt
A MIO gyárt még ilyen mellkaspánt nélküli pulzusmérőt ami elég új dolog.
Azt azonban sosem értem, hogy Android, iOS kompatibilis WP 8.1 meg nem. Ha jól tudom szoftver kell hozzá, OS támogatás, illetve a Bluetooth 4.0 szabvány. Mindhárom a WP-ban is meg van akkor meg mi a túróért nem kompatibilis?! -
lacruise
tag
ettol az IFA-tol sem vagyok eddig elajulva.
semmi erdekes, semmi innovacio, csak a kotelezo koroket futja mindenki, hozzak az elvarhatot, kiszamithatot.LG G5 & BB Z30
-
dsr
senior tag
Nem fogott el a "must have" , mikor megláttam őket...
-
bbTamas77
aktív tag
Van egy Epson nyomtatóm, és nem vagyok elájulva tőle. És az itt bemutatót "termékektől" sem, ezek tényleg nem jól semmire.
[ Szerkesztve ]
-
Látom mostani IFA-n az okos óráké a porond, de hogy pont az Epson is, Maga az órák nem jönnek be.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gabancs
addikt
Nem akarok hálátlan lenni, de már nagyon uncsi. Méreg drága ipari hulladék. Le fog ez csengeni, nem jók ezek semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest