- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Alaplapi VGA-val (HD4200), és FF4-el simán jók a webes tesztek. Tényleg jól jön az ilyen YouTube-os világban
A cikkhez:
2008 nyara óta, az AMD 780G berobbanásától mindig használok alaplapi VGA-s megoldásokat. Mivel nem játszok a géppel már, ezért nekem a jövőben sem lesz probléma a diszkrét vga hiánya. Az irodai gépekbe meg természetes, hogy nem kell külön vga. -
RyanGiggs
őstag
Nekem is a legújabb ATI driver van fent, a 11.2-es!
A Firefox 4-es böngészőt is most szedtem le.
Amúgy érdemes az 5850-eshez mindig leszedni a legújabb drivert?
Foglalkoznak még normálisan vele, vagy már csak a 6xxx-el foglalkoznak?
Nincs vmi olyan, esetleg régebbi driver ami a legjobb a mi vgánkhoz? -
vanhalen
senior tag
Abu, nem tudom mondjuk a zsiráfosnak, vagy a táblajátéknak hogy kellene mennie, de itt [link]konkrétan 45 FPS-el megy 7600Gs-en, proci terhelés mondjuk számottevő, de nem szaggat, vagy ilyesmi. Snow Leo miből táplálkozik, ha a VGA nem tudja az OpenGL ES-t meg stb? Nem vágom. A rendszer OpenGl-jére támaszkodik, vagy ezeknek itt az oldalon amúgy is mennie kéne, csak problémásabban? (A kártya WebGl gyorsítása nélkül úgy értem.. illetve nem értem..)
-
vanhalen
senior tag
Szóval eddig is használták az nV licence-eit? Ez új, nem is értem. Viszont akkor nagyon édes cég, ha évekig ott tettek keresztbe/lehetetlenítették el az nV-t ahol érték, közben meg a szabadalmaikat használgatták.. Akkor végülis az AMD jobban járt a tavaji "kiegyezéskor". Ha jól emlékszem valami Z-buffer szerű cuccot adtak Intelnek, amit "nagyhirtelen" bele is épített a procijai IGP-jébe
(Nem emlékszem mi volt a neve)
Egy kérdés: Win8-ról lehet már tudni ARM-ra is olyan szintű OS lesz e mint az asztali Win-ek, vagy valami fapadosabb darab? (Programkínálat, meg "alap" szempontjából) Mert ha az előbbi, akkor a PC piac is nagymértékben átalakul, az meg nem tudom mennyire érdeke a MS-nak. Aztán ki tudja, lehet innentől ARM fórevőr
(Androidban nem hiszek, de ha jön ARM-ra közel teljes értékű Win, az mindent megváltoztat)
-
lenox
veterán
Ez amúgy a vásárlókra is kiterjeszthető. Valaki csak wordre, excellre, meg általános levelezésre veszi a gépet. Nekik jobban fog tetszeni az Inteles koncepció. Aki már a multimédiát, webes élményt, játékokat is belecsempészi az igények közé, az az AMD-nél fog kikötni.
Szerintem ennel az ar es a marketing joval tobbet nyom a latban.
-
lenox
veterán
Szerintem az intel bena igp-ben, ez nem koncepcio, hanem adottsag. Az amd viszont nem bena cpu-ban, abban latok koncepciot, hogy az apuval melyik piacot tamadjak be eloszor, de ott sem az a koncepcio, hogy szarabb cpu magokat csinalnak, hanem csak annyi, hogy elsore milyen csomagban adjak ki.
-
lenox
veterán
De tobbfajta llano es sb is van, a legerosebb sb-k amugy se a llanoval versenyeznek, az intel csak maximum elmeletben tud erosebb igp-t csinalni, de meg ott is megneznem, hogy mit csinalnanak a cache-sel, az sb-ben a level3 cache is benne van. Szoval oke, hogy esetleg ket konkret lapkanal ezek az aranyok jonnek ki, de szerintem ez nem annyira mervado, cpu core-okban es gpu core-okban is ez a max amit a ket ceg tud csinalni, package-elni azt oke, hogy lehet tobbfelekeppen, kulonbozo szamut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged