- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Alaplapi VGA-val (HD4200), és FF4-el simán jók a webes tesztek. Tényleg jól jön az ilyen YouTube-os világban
A cikkhez:
2008 nyara óta, az AMD 780G berobbanásától mindig használok alaplapi VGA-s megoldásokat. Mivel nem játszok a géppel már, ezért nekem a jövőben sem lesz probléma a diszkrét vga hiánya. Az irodai gépekbe meg természetes, hogy nem kell külön vga. -
vanhalen
senior tag
Abu, nem tudom mondjuk a zsiráfosnak, vagy a táblajátéknak hogy kellene mennie, de itt [link]konkrétan 45 FPS-el megy 7600Gs-en, proci terhelés mondjuk számottevő, de nem szaggat, vagy ilyesmi. Snow Leo miből táplálkozik, ha a VGA nem tudja az OpenGL ES-t meg stb? Nem vágom. A rendszer OpenGl-jére támaszkodik, vagy ezeknek itt az oldalon amúgy is mennie kéne, csak problémásabban? (A kártya WebGl gyorsítása nélkül úgy értem.. illetve nem értem..)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest