- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solasola
csendes tag
Remélhetőleg a cikk tárgyát okozó késlekedés tényleg amiatt van, hogy az AMD és Nvidia driver-eket megfelelő szintre eltolják Windows-on és Linux-on egyaránt, hogy a Vulkan teljes pompájában startolhasson el a SteamBox-okon is és tényleg felmutatható legyen a cross-platform képesség.
Az Intel driver már most is open source és állítólag a hozzá írt, Valve által finanszírozott Vulkan driver is az lesz, azaz a közösségi (oss) Nvidia és AMD driverek valószínűleg gyorsan elkészülnek majd. Mondjuk szerintem ez nem nagyon releváns mert a játékosok valószínűleg amúgy is zárt driverrel nyomják majd.
A Vulkan sikere Linuxon szerintem nem sokban függ az Xorg - Wayland átállástól, habár én magam is annak örülnék ha ez minél hamarabb lemenne. Az Xorg valószínűleg még jónéhány évig velünk lesz és csak lassan fog kikopni a használatból, ami miatt az AMD és NVidia még sokáig támogatja majd.
-
solasola
csendes tag
Ha tenyleg az uj SW Battlefront-ot adjak ki Vulkan-ra es egyuttal kihozzak Linux-ra is (vegulis a Vulkan legnagyobb elonye a platform fuggetlenseg nemde, es ezt demonstralni is kellene), akkor befizetem erte meg azt a lehuzos arat is amit kernek erte manapsag.
Mondjuk ekkora durranast nem varok a dologtol, de latvanyos nyitas lenne es egy ilyentol a Microsoft-nal azonnal lefosnak a bokajukat.
Egyebkent a Linux tamogatas egyre tobb termekben megjelenik. Ezt egy Geekbox-rol irom LUbuntu alol (a magyar billentyuzet beallitasa meg hatravan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest