- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
...egy akkucsere manapság aztán tényleg csak úgy pikk pakk megy. Nehogy sz@passa magát valaki is a töltésre való minimális odafigyeléssel.
Csupán hőlégfúvóval kell lemelegíteni a hátlap ragasztását, aztán oldószerrel kioldani az akku ragasztóját vagy kifeszegetni a helyéről és már meg is van...lehet visszaragasztani mindent, pont olyan lesz mint a gyári, lehet még 5 ezer alatt is megvan (nem).
Plusz ha volt olyanod hogy IP védettség annak is reszeltek nagyon nagy valószínűség szerint, és ha márkaszervizbe viszed egy factory resettel kezdenek....jajj de jól hangzik...és biztosan egyből meg is csinálják várni sem kell rá. Hajrá.
Az viszont tényleg a legnagyobb lúzerség, hogy akkor tölti (lassan) valaki a telefonját mikor alszik például.
-
Ha nem bkv val mész a cicáért ott a kocsiban az usb port tölteni.
a gyorstöltés nem lenne baj ha a technológia is fejlődne mögötte.
Már az 50w os töltők is ökölnyi méretűek ujjnyi vastag kábellel.
Ehez meg trafóház méret és csuklónyi vastag kábelt használhatunk hozzá.
Fizikát nehéz megb@szni.Ázsiaiak főleg kínaiak mindig értelmetlenül túltolják mint anno a felbontást ramot, pár éve a kameraszám és az energiafelvétel.
Az amerikaiak nem is megalománok mostmár tudom. -
-
strogov
senior tag
Na igen ha családos az ember akkor ilyenek nem játszanak. De ha előfordulna akkor autóban simán belemegy 15-20% mire odaérek. Ott meg nem hiszem, hogy a telefont venném elő, úgyhogy ez masnap délig elég is lenne.
Persze ha a csaj közös diablo immortal játékra hív akkor teljesen megértem, hogy kell a gyorstöltő 3%-on. -
kchris78
veterán
igen, én is ezen az oldalon vagyok már. Amit viszont tényleg el kell kerülni az az aksi melegedés. A töltés durván visszavesz a teljesitményből ha melegedést érzékel nem ez a gond, de nyáron aki autóban tölti kánikulában szélvédő mögött, vagy nem figyel arra hogy kapja a napot a telefon ott azért beindul a degradálódás.. Amikor kiirja hogy hello kikapcsoltam mert túlmelegedett az már a sokszorosan túllépett fokozat. Ennek a kerülésével sokkal jobban lehet védeni az aksit mint a 40-80%-al..
Viszont a másik fele a történetnek hogy melyik gyártó milyen aksit rak a telefonba..
Apple másfél év után volt 96%.. Samu S21 ultra még nincs egy éves és már 92%-ot mutat a Battery Guru. Töltési szokásom nem változott, 2-2.5 naponta töltés. Samura még jobban odafigyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Infinix által fejlesztett 180 wattos Thunder Charge még ebben az évben piaci forgalomba kerül.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest