- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
shapphire #32 üzenetére
Azért nekem személyesen nem ez a tapasztalatom, hozzám jönnek a kedves userek sírni, ha valami nem működik
. Viszont így elég sok készülék megfordul a kezeim között.
Nálunk lehetett választani, 2017-ben ezek voltak az opciók adott munkakörben:
P9 Lite 2017 vagy A3 (2017)
P10 Lite vagy A5 (2017)
P10 vagy S7
Persze nekem akkor is más készüléke volt, de kb mindegyiket használtam 1-2 hétig. -
hajbel
addikt
válasz
shapphire #32 üzenetére
Attól még merül, mert kikapcsolt állapotban is zabálja a samsung ui az akkut, mint állat, ezáltal az gyorsabban veszít is a teljesítményéből. Más telefonnal meglenne 3 nap is, még ha feature phoneként is használod. Így viszont még hatványozottan jobb választás lett volna egy huaweii vagy letisztult android.
-
Gusztáv
addikt
válasz
shapphire #24 üzenetére
A P9 Lite 2017 is üveg volt elől hátul, nagyobb a kijelzője, így nyilván a mérete is (de a kijelző/méret aránya jobb), abban is van NFC. Meg volt belőle DS verzió, ami a 2017 Samsung A sorozatból kimaradt.
A usb-c nek sok haszna nincs, amíg USB 2.0 szabvány szerinti sebességet tud, főleg 2017-ben nem volt. Viszont vehettünk egy nagy rakat új kábelt.
Nálunk a kamerával is más volt a tapasztalat, az A3-ra kimondottan panaszkodtak. De a Lite 10 vs A5 2017 összehasonlításban sem volt egyértelmű a helyzet, sokak szerint a Huawei jobb képet csinált.
Az IP védettség meg egy érdekes dolog, szerintem kevés embernek van szüksége rá. Nálunk bőven több mint 100 céges telő van, az elmúlt 5 évben nem volt elázott telefon. Ja és P10 Lite-ból még egy sem járt szervízben, A5-ből meg jópár.De megnyugatlak, az új Samsung A széria sem áll jól fotózás ügyileg, most pont egy A50-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest