Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
"Aki "szabadságot" akar az válassza az androidot, ott majd mással fog szívni meg romozgathat majd."
Szerintem pont ez a választóvonal, én nem vagyok síkhülye tech dolgokban, de hogy állandóan fórumokat kelljen bújnom, hogy milyen ROM mivel jobb meg hogyan használható, hát a francnak van kedve ezzel szórakozni, megveszem-működjön-frissítem-használom, ennyi, én dolgozni, írni, fogyasztani szeretnék egy tableten (vagy okostelefonon), nem azzal szórakozni, hogy a rajta levő rendszer hibáit tweakelgessem, az legyen a fejlesztő dolga.
-
JNashville
senior tag
A szoftveres hiányosságok (ami persze attól függ, hogy annak tekinted-e) jelentős része a Jailbreak ellen van. Lehet szeretni, nem szeretni, az Apple kitalálta, hogy márpedig az ő rendszerét ne módosítgassák az userek orrba-szájba, ezzel vagy együttélsz, vagy nem veszel semmilyen iOS-t futtató terméket.
"A Mail nagyon kezdetleges. Se könyvtárak, se szabályok."
Tökéletesen használható arra, amire való, és nem, nemcsak a Write/Reply funkciók használatát ismerem. Ha Gmailes fiókot állítasz be, vannak könyvtárak is.
"Copy/paste esetén a kijelölés gyakran nem működik rendesen. Pl. kijelölök egy szövegrészt (mert épp kisebbet nem enged) , majd megpróbálom szűkíteni egy sorra, vagy pár szóra és azt már nem engedi. Ehelyett ugrál a kijelölés, amolyan mindent vagy semmit alapon jelöl ki."
Napi használatban van egy iPadem fél éve, eddig kb. egyszer húztam fel ezen magam. Egyébként tökéletesen működik, MESSZE JOBB, mint bármilyen más megoldás, amit eddig láttam. Sőt, Samsung Wave-en pl. siralmas.
"Az iPod appban miért nincs stop gomb, csak play/pause?"
Az app jellegéből adódóan fölösleges.
"Nagyon kevés a lejátszható formátum."
There is an app (a million app) for that.
"Úgy alapból nincs látható, kezelhető file-rendszer, könyvtárakkal..."
És így vissza is kanyarodunk az elejéhez. Vagy elfogadja az ember a megkötéseket, és akkor van rengeteg szempontból inkább user-friendly, gyönyörű és jó appokat futtató, prémium minőségben összerakott, rendszeresen frissített és stabil os-t futtató tabletje, vagy vesz egy Androidos tabletet, ami megadja ezeket a hiányzó lehetőségeket, de sok szempontból hiányosabb felhasználói élmény keretében.
(Sry a wall of textért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged