- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na próbáltátok? Működik?
-
-
pelyib
tag
Elso kepen mi tortenik veluk? Teljesen leesett az alluk
Silver PP-re azert meg most is porcosodik. Az meg rajta van a beszerzesi listamon, legalabb lesz testvere a feketenek.
En nyaron szantam ra egy kis idot, h csinaljak egy factory resetet mindegyiken. Igy mar nincs rajta BB ID, remelem igy mukodokepes marad (valamennyire).
-
Amazonas
senior tag
Ez csak azt jelenti, hogy nem fognak megbízhatóan működni. Továbbra sem értem, hogy a GSM-alapú szolgáltatásoknak (hanghívás, SMS) mi köze van a szoftverhez. Pont az év első felében volt szükségem a régi 3310-es Nokiámra, belepattintottam a SIM-et, és lehetett vele telefonálni, meg SMS-ezni.
-
icezozo
addikt
válasz
#72806656 #19 üzenetére
KEY2 és az összes androidos BlackBerryt egyértelműen nem érinti!
Az, hogy fog -e működni a PPn az online rádió? ha kapcsolódni tud wifire akkor fog működni.
Itt a kérdés az , hogy ha kell majd a Hard Reset ,akkor utána az áruház hiányában megtalálod-e valahol.
keresd meg .bar formátumban !
és utána DDPB Installer-el vagy Sachesivel fel lehet rakni! -
-igu-
veterán
szép időszaka volt ez a mobilos életemnek
Playbook és Passport, a két nagy kedvenc...
Playbook blog -
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
OMAP-os Z10 nem volt tökéletes. Ha használtad, akkor gyorsan merült, de a készenlét se volt acélos.
Android réteg hajlamos volt beakadni, és lemeríteni az egész készüléket suttyomban. Utána meg képtelen volt az akku külső bikázása nélkül elindulni a töltés.
Ettől függetlenül mind a rendszer, mint a készülék kialakítása kiváló volt. Ugyan tartósan mást nem használtam, de feltételezem egy Z30 még jobban rendben van. -
Régen de szerettem volna egy Z10-et , csak mindig riogattak az akkumulátorral hogy falatkákat se ér .
-
Galahed
senior tag
Sajnálom, nagyon sok készülékem volt tőlük, szerettem őket.
-
Sosem volt BB-m, de egy droid-os Passport-ért ölni tudnék.
-
Amazonas
senior tag
Csatlakozom a topikhoz egy mai napig használt Z10-essel (ébresztőóra + ágyban történő zenehallgatásra használva) + egy sajnos halott Thunder-rel (Storm) a fiókban. Volt még előtte egy Gemini (8520), egy Apollo (9360), egy 9000-es pingpong-ütő és a 8820, amivel kezdtem.
OS10-re lehet valahogy működő Viber-t hegeszteni, amit enged is a szerver felcsatlakozni? -
icezozo
addikt
válasz
quailstorm #5 üzenetére
BBOS10 és a PlayBook Sachesi
[link] -
icezozo
addikt
válasz
quailstorm #3 üzenetére
-
quailstorm
félisten
Így is kapott plusz 1 évet.
Én már tavaly felkészültem. Sajnos, OS7.1-re, vagy OS10-re nem találtam rendes offline alkalmazásmentési lehetőséget, vagy gyűjteményt.
PlayBook-ra viszont kb. minden elérhető volt a neten, aminek van értelme offline.Ti tudtok bármi módszert arra, hogy apptelepítőket offline meg lehessen tartani?
-
icezozo
addikt
Egy kis múlt idézés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest