- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nagyon jól hangzik a specifikáció, külön jó az akku cserélhetősége szerintem, habár biztosan nem olcsón fogják mérni, de a lehetőség adott.
A videótelefonálást kicsit mondjuk feleslegesnek tartom ide. -
törölt tag
alapvetően nem olyan nehéz dolog ám. van erre egy program, ami nekem mondjuk alapból fel van telepítve a telefonra, de úgy emlékszem az összes androidos kütyüre elérhető. megnyitod a progit, fellépsz a wifire, és kiírja a képernyőre, hogy "ezt írd be a böngésződ címsorába". ennyi. onnatól meg kapsz egy kellemes UI-t, amivel pakolászhatod az adataidat.
-
Integra
titán
válasz
#16820480 #26 üzenetére
nincs ezzel baj
csak próbáljatok meg kiindulni abból, hogy aki ilyet vesz, annak ez alapvetően nagy királyság hogy lesz ez is benne. ti spéci szegmens vagytok, mert hobbi meg életstílus ez az it-s buzulás. a másik 98%-nak meg nem. vagy szerinted ez a 98% ip címeket fog bepötyögni? azt se tudja mi az. -
Integra
titán
válasz
#16820480 #24 üzenetére
valóban van.
le akarsz lakásban valamit fotózni, ott a teló gyorsan, megcsinálod. aztán állhatsz neki kékfogon átjátszani a fotót. egy idő után eleged lesz belőle, és noha az elején biztos vicces hogy egy ilyennel lefotózod amit kell, de az idő és energiaspórolás miatt úgyis ezzel fogod lefotózni, és nem a telefonnal. hidd el, van ebben ráció otthoni felhasználásra -
atike
nagyúr
Milyen ügyesen meg tudják csinálni az összehasonlító listákat... Jól kell válogatni, hogy mi legyen benne... Ez alapján kb 2x olyan jó lesz, mint az iPad...
-
P00By
nagyúr
Guszta!
-
törölt tag
még ha azonos áron jön nagjyából, akkor is jó, mert választékot ad, és nem az van, hogy van egy termék, amit vagy megveszel, vagy nem...
Karma: Dalvik Pro esetleg? tudom, sosem lesz natív kód sebességű, csak közelíti azt, de mondjuk egy rakás dolognál nem releváns annyira. plusz amennyire tudom, androidra is nyitottak (fognak nyitni?) natív api-kat a játékfejlesztőknek, volt valami ilyen hír.
egyébként meg ugye a launcher helyett lehet másik alkalmazást csinálni, meg lehet hardverre optimalizálni is. ha nem a játékot vesszük figyelembe, akkor szerintem nagyon jó megoldások születhetnek egy ilyen szoftver-hardver kombinációból, mint a tegra2-android vagy marvel610-android... -
(és floatr)
Az utolsó sort ne is vegyétek észre véletlen se
Egyébként voltak már videók Tegra2 + nagyfelbontású Androidról, teljesen vegyes a sebesség. Néha gyors, néha szaggat; a kinyújtott Android Keyboard és Launcher minden csak nem emberbarát; emellett még mindig ott van a dogma, hogy a natív kód sebességét nem tudja elérni a Dalvikos Java. Erre szívesen látnék már ellenpéldát.
-
törölt tag
mondjuk egy ilyen mellett nekem nem lenne szükségem felsős mobilra...
vagy ha úgy érted, hogy az árat hasonlítjuk, akkor sem biztos hogy olyan drága lesz. nézd meg, hogy a felső kategóriás mobilok sorra ilyen 500-600 dolláros áron nyitnak, ez sem lesz szerintem drágább annál. -
chapo
tag
Azért vicces az adatlap: iPad no,no,no,no,no,no,no... Gemini yes,yes,yes,yes,yes...
-
Rover623
félisten
valamint cserélhető 50 Ah kapacitású akkumulátort kapott.
Miket nem tudunk mi, műszakiak...A Tegra 2 1GHz pedig nem 2.1GHz egy kimaradt pontocskával...lévén max. 1GHz a jelenlegi órajele az efféle prociknak...
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
szimpatikus ez is. csak ne legyen túl drága...
mondjuk azt nem tudom, hogy miért jó a hátlapi kamera. aki egy ilyennel nekiáll fotózni, az tényleg elég nagy közönségre számíthat -
Quasi_modo
nagyúr
Mennyivel jobban néz ki mint az alma táblája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest