Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Jujj de rusnya mind a 3.

-
DemonDani
addikt
Azért annyira nem kell őket leírni, a 3G még most is kuriózum
meg a dokkolható bill is jó dolog -
rolii21
aktív tag
Szerintem a ket magos proci alap kene h legyen mar. A h elottem mondtak a nexus 7 ezeket is kisopri a piacrol nagy reszt.
-
Dilo
csendes tag
Ha már Hyundai, akkor
ezt nézzétek meg! -
Prien
addikt
Nekünk csak jót tesz a minél nagyobb kínálat, minél több gyártó, mert igencsak érzékenyek vagyunk az árra...Szerintem hajrá!
Hová tűntek a Hyundai A7 HD táblák? -
tjb007
nagyúr
Egyrészt nem ezekkel léptek be, másrészt meg a tabletek között a Hyundai is csak egy brand, nem gyártanak ők semmit sem, harmadrészt meg nem csak autót gyártanak.
Az ODM piac így működik, a képen második például egy már kifutott modell, a legalsót meg megtalálhatod Coby Kyros™ MID1042 néven is 3G nélkül.
Próbálják megvetni a lábukat a Távol-Keleten kívül aztán vagy bejön nekik vagy nem. -
Mogcaa
aktív tag
hát előrelépés az első táblájukhoz képest de ezeket a hardvereket kb egy éve kellett volna bemutatni... igazából 20k ért venném meg max...
-
h3lios
addikt
A tabletek terén még várat magára az igazi áttörés (szerintem).
Mert van olcsó, de 7"-os. Van nagy, de drága. Van nagyon jó kijelzős és nagyon rossz is. Van rengeteg közép kategóriás. És ki ne hagyjuk a PadPhone-t, ami inkább telefon, mint tábla és ráadásul rettenetesen drága.Ha gyártó lennék fognék egy 10" os tabletet, kiadnék belőle 2 verziót:
1. Szép, Ultra vékony és közepes teljesítmény (ez fér bele)
2. Robosztus, nagy aksi és a legdurvább rendszer ami csak befér.Így lehetne az igénynek megfelelően választani.
-
A Nokia meg WC-papírt gyártott régen.
Lehet, megint azt fog![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lkksioskdl3
aktív tag
-
-
nord_
veterán
Ezen logika alapján a mostani mobilgyártók se lennének a piacon... Hiszen mit is akart pl. a Samsung, amikor a Nokia, Motorola, Siemens, Ericsson, Philips, Alcatel által uralt piac akkoriban is telítettnek számított - nem is szólva a későbbi belépőkről, mint pl. Apple, HTC, stb, stb.

-
tovgab
aktív tag
"LEGINKÁBB az autógyártásról ismert. A másik fontos része a Hyundai Heavy Industries, a világ legnagyobb hajógyára. Ezen kívül jelen vannak még az elektronikában, valamint konténerszállítás, mozgólépcső-gyártás és a turizmus területén is."
-
törölt tag
Autógyártó cég ne akarjon már belépni az így is túlzsófolt táblagéppiacra. Nem vagyok sem elemző, sem szakértő, de nem nehéz megjósolni, hogy ezzel nem fog sokat keresni a cégük... Nem is tudom miért próbálkoznak

-
h3lios
addikt
A Nexus 7 minden olcsó táblagépet hazavágja, de hát ilyen az élet..
-
Maresz00
csendes tag
Képek alapján nem jön be nekem.
-
DIEGO15
őstag
Sajnos nem sok esélye lesz a nexus 7 el szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ne legyen igazam