- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz
Lord Dragon #25 üzenetére
Teszt 1
Teszt 2
Teszt 3
Teszt 4
Maga a gyártó nagyon jó füleseket gyárt. Általában arra panaszkodnak, hogy a Sennheiser egy picit kényelmesebb, de hangzásban mindenképp jobb a beyer. Ami még a high-end-nél nagyon ütős az a Audio-Technica ATH-ADG1x. persze mindenki az ára miatt "panaszkodik". Igen magas áron "minőségi" termékek. Elsősorban audiophileknek másodsorban gamereknek. -
Tengri
senior tag
Tehát a Steelseries gyengébb füles, mint a Kingston. Nem is értem miért ajánlják high end-ben. Továbbá a lakásomon történő teszteléskor is 3-ból 3-an azt mondtuk hogy az arctis pro a jobb a cloud II-vel szemben, és nem csak játékban, de ezek szerint sem a tesztelők, sem én nem hallottam jól.
-
Tengri
senior tag
válasz
Lord Dragon #21 üzenetére
Zenére, filmre és játékra Beyerdynamic MMX 300 2nd Generation-t ajánlom. A teszteken is jól szerepelt, bár a vezetéke egy kicsit rövid lenne nekem.
-
Tengri
senior tag
Az vezetékes és csak játékra jó, ráadásul kevésbé minőségi az összeszerelés.
A best audiophile and high end gamer headset címet is ezért kaphatta az arctis pro...Ezért ajánlja sok oldal játék mellett filmnézéshez és zenehallgatáshoz is.All round hallgattam Kingston HyperX Cloud II és Arctis Pro-t is és nem a Kingston volt a győztes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest