- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"Aki játékra használja a gépét szerintem ne a biztonsággal foglalkozzon, hanem a minél jobb játékbeli teljesítményre."
Nem csak játéknál! Én a munkára használt gépemen sem kapcsolom ki, sőt,. W7-et használok -és nem tettem fel alá a vonatkozó javítást-, hogy még az se okozzon gondot. Eredeti képességeivel megy a rendszer. Mivel renderelek és grafikázok, ott már sokat számít!
Megoldás: Nem lóg a gép a neten...arra van másik gép. Problem solved. -
kolopele
nagyúr
Így van, legfeljebb kell egy olyan gép is ami nem játékra van használva, és akkor azon is megoldható minden egy I5 - ös procival, ehhez tökéletes egy üzleti laptop is. A játékok is megvásárolhatók azon, majd a játékos gépben kell beaktiválni.
MasterMark: Ezt úgy akarod érteni, hogy a HT kikapcsolása egyenlő a javítások miatti teljesítmény csökkenéssel? Mert ez nem igaz. A HT kikapcsolása lényegesen rosszabb eredményt produkál sok játék esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest