- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem tudom, a suv-okkal nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan teherautós feelingje van, meg nem is tetszenek.
Nálam a kombi a favorit. Ha egyszer lenne annyi pénzem, h nem számít az ár akkor Audi RS6-ot vagy Porsche Panamerát vennék és mondom ezt úgy, h még csak képen/videón láttam ilyen szörnyetegeket valamint nem vagyok német márka fan.
De ez csak álom, az occsó kombi fókára is három évig gyűjtögettem a pénzt és most, bő két évvel a megvásárlása után jutottam el odàig, h nagyjából rendbe van rakva. A 10+ milliós kocsik számomra a megfizethetetlen kategóriában vannak.Egyelőre egy gyerekkel, városi szaladgálós-pakolós autónak megteszi. De egyszer szeretnék egy olyan kocsit, ami kicsit több élményt nyújt apának és nem könyörög egy hatodik sebességfokozatért 110-120-nál...
Ez az én fekete bárányom, ami kék. -
flymi
addikt
A 159-es szerintem is gyönyörű és időtálló forma a mai napig (főleg a kombi, mert nekem ilyen fétisem van) és bár sosem volt szerencsém kipróbálni egyet sem, két éve megfordult a fejemben, h azt kéne venni. Végül egy földönfutó sima 1.6b Focus mk2 kombi lett, mert már a megjelenésekor megtetszett és ezt engedhette meg magának a kis család. Megjelenése óta eltelt ugyan már másfél évtized, de még mindig tetszik az összes nyűgjével együtt. Őszintén nem tudom, h ha széthullik majd alattam mit is kéne venni helyette. Nem igazán érzem, h lenne indok amiért beleugranék a háromhengeres-kismotoros-turbósbigyós-start-stopos eldobós vagy a villanyautós érába.
A te Giulia-d eszement jól néz ki, nem egy tucatautó és talàn ez lesz az egyik olyan tulajdonsága ami miatt tizenix év múlva klasszikussá fogja tenni. Ha lenne most 15 misim kocsira én is erősen kísértésbe esnék, h vegyek egyet.
Legyen benne sok örömöd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged