- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TransAm88
csendes tag
-
TransAm88
csendes tag
válasz
iMaverick #86 üzenetére
Hello,
köszönöm a választ. Ezzel a file-al csináltam már. Végig olvastam mindent előtte, de mivel egyik tipp sem működött, csak utána írtam. Ez egy kínai telefon. Mármint úgy kínai, hogy csak kínán belül forgalmazott, Lenovo S898T. Már visszaállítottam 2x. De csak a recovery-t mókoltam, meg azáltal a SYSTEM-et, de utána visszaállítottam. Azt hogy a SYSTEM mappa ebből a Droidtools-os CWM recovery-ből írható-e, hogy tudom tesztelni? (mountolni tudom látszólag) -
TransAm88
csendes tag
Hello,
nálam is ugyan ez van, megkérdezhetem, hogy mi lett a megoldás? Szintén leírás szerint csináltam, és még is 1-2 mp a bemásolás és természetesen nem működik. A SYSTEM mappát fel tudom mountolni. Talán annyi, hogy a CWM-et, amit használtam, azt a Droidtools-al kreáltam
Köszönettel:
Arnie -
aytukabozs
addikt
válasz
iMaverick #82 üzenetére
nem, ez egy szűz(?) aosp.
legalábbis a catee nevű 'márkáról' nem feltételezem hogy nagyon fejlesztenének oprendszert a felszitázott cuccaikraaz output mappa meg nem üres, hanem ez van:
jbart-master\output\system\app üres
jbart-master\output\system\framework üres
jbart-master\output\app teli
jbart-master\output\framework teli -
molnar49
csendes tag
válasz
iMaverick #57 üzenetére
Údv!
Az mtkdroid tools lefutása közben a lt hibaüzenete kapom, ezután nem képez recovery.img.
Én eszközhibára gyanakszom,I/O esetleg SD kártya? Találtam olyan honlapot amelyen az MTdroid STUDIO programra hivatkoznak, smely egy brazil helytől letölthető. -az aroma intaller letölthetősége megakadályozza a magyar nyelvű programok cseréjét. Egy zip fájt már máshol is találtam de nem tudtam mit kezdeni vele. udv moka49 -
pach-adams
tag
válasz
iMaverick #47 üzenetére
Mondjuk jelenleg beérném egy full magyar nyelvű sima 4.2.1-gyel is
Amikir kezem közzé került a telefon akkor az volt, csak hát... sikerült egy kis DPI állítgatással kinyírni.
Vagyis egyáltalán nem szereti ha az alap 240-et átállítják bármi másra :/Valahogy meg kéne szerezni a magyar szoftot erre a Goophone X1-re
-
DJGABI
addikt
válasz
iMaverick #18 üzenetére
egészet beadni felesleges neki, csak ezekkel a fájlokkal foglalkozik, szóval az kilőve mint hibaforrás.
magyar nyelv most is van, az online kb ugyanaz, a lenovo specifikus appokat szeretném/szeretnénk lefordítani.komolyan mondom csodálkozok, hogy működik egyáltalán ez az alkalmazás itt sokatoknál, annyira igénytelen, annyira nem figyel semmit, semmi hibaüzenet, csak dolgozik...
-
-
Kipróbáltam, nem a tömörítés mértéke nem tetszett neki, hanem hogy csupa nagy betűvel volt írva... Tehát:
a CWM Recovery csak a kisbetűs kiterjesztéssel óhajtja látni az update zip-et! (Szerintem a legegyszerűbb, ha az egész fájlnév+kit. csupa kisbetű.)
Viszont az Aroma csak nem csomagolja ki a fájlokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest