- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TransAm88
csendes tag
Sziasztok, Xiaomi Redmi 3-hoz tud valaki magyarosított rom-ot? (nem Note)
-
TransAm88
csendes tag
-
TransAm88
csendes tag
válasz
iMaverick #86 üzenetére
Hello,
köszönöm a választ. Ezzel a file-al csináltam már. Végig olvastam mindent előtte, de mivel egyik tipp sem működött, csak utána írtam. Ez egy kínai telefon. Mármint úgy kínai, hogy csak kínán belül forgalmazott, Lenovo S898T. Már visszaállítottam 2x. De csak a recovery-t mókoltam, meg azáltal a SYSTEM-et, de utána visszaállítottam. Azt hogy a SYSTEM mappa ebből a Droidtools-os CWM recovery-ből írható-e, hogy tudom tesztelni? (mountolni tudom látszólag) -
TransAm88
csendes tag
Hello,
nálam is ugyan ez van, megkérdezhetem, hogy mi lett a megoldás? Szintén leírás szerint csináltam, és még is 1-2 mp a bemásolás és természetesen nem működik. A SYSTEM mappát fel tudom mountolni. Talán annyi, hogy a CWM-et, amit használtam, azt a Droidtools-al kreáltam
Köszönettel:
Arnie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest