- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Lehet, hogy felesleges mindent beadni, de nem mindegy az idődnek?! Mert nekem simán belefér 10-20 perc. Lassan egy hónpja kínlódok ezzel, és most már nincs akadálya a magyarításnak. Én beraktam az egész system fájlt aztán 20 percig hozzá sem kell szólnod a jBarthoz. Amikor megvan a fordítás, akkor a leírás szerint koktélosítod az Aromával, és már magyarul is gügyög a telód (legalább is jelentős részt). Miért igénytelen? Mi az ami hiányzik még abból, amire szükséged volna? De tényleg. A telóm (Amoi n828) 2 frissítését magyarosítottam vele, és én egyáltalán nem mondanám azt, hogy igénytelen. Persze ez megítélés kérdése, de nekem nagyon bejön ez az egész. Én azt gondolom, hogy hungobungo igazán tutkót alkotott a "béna nyelv-tudatlanoknak", legalább is én nagyon örülök ennek a lehetőségnek.
-
Te egy kicsit másképp csinálod... Mármint ahhoz képest, ami nálam működött.
Pl. a forrás fájlnak a zip-em nem volt így kicsontozva, mint amit Te beadsz neki: én nemcsak az app-ot és framwork-ot tettem bele a zip-be, hanem az egész paksamétát. (Ez a csak az app és framework dolog majd a flashelhető Aroma telepítőbe kell.)
A másik amiben eltért a nálam működő dolog, hogy az online fordítási letöltést adtam be neki.
A 2 perc biztos nem jó, nekem is vagy 7-10 percet szöttyörgött a 4 magos Corei5-ön...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest