- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hungobungo #66 üzenetére
hungobongo!
Szeretnék érdeklődni, hogy a MT-es Kit-Kat frissítés milyen szinten van? Csak azért kérdem, mert (ugye már nem először csinálom) végigmentem a szokásos lépéseken, elkészült a nagy mű, TWRP+aroma segítségével be is pattintottam a telóra... Kb. 10-15%-a magyar. (A választható nyelvek között ott a magyar, de pl. a Beállításokban full angol, sőt, a app drawer-ben is olyan alap app-ok nevei angolok maradtak, mint a Camera, Browser, sőt a Beállítások is Settings címszó alatt van... Rosszul csináltam valamit, vagy szimplán ilyen a magyarosítás elkészültje? (Értsd: szívassam magam, vagy hagyjam a fenébe és maradjon a full angol.)
-
válasz
aytukabozs #90 üzenetére
Apróságok... De megszívatnak!
-
válasz
TransAm88 #85 üzenetére
Ha tovább olvasod, akkor láthatod, hogy kikerült egy javított Aroma installer és azzal már működött... LINK
Mindenesetre azt javaslom, hogy ha ilyen félresikerült valami van a telefonon, akkor vagy Recovery mentést állíts vissza, vagy flash-eld újra az egész rom-ot! Ki tudja, miket irkált felül....
-
válasz
aytukabozs #81 üzenetére
Szerintem hungobongo lesz a Te embered, de az mindenesetre gyanús, hogy írod is: a JBart output mappája üres...
A cikkből: Ezekbe másoljuk át értelemszerűen a jBart által előállított zip csomagból (jbart-master\output mappából) az apk fájlokat a \system\app és \system\framework mappákból (ezen kívül odex és egyéb fájlokat NE!!!). Így a lefordított fájlok az eredetihez hasonló könyvtárszerkezettel átkerültek a ROM csomagunkba.
Ennek tükrében nem meglepő, hogy a magyarosítás olyan amilyen. Az okra viszont... Huh, hát valami az "input" résznél lesz elketyintve... Ez nem valami ilyen agyonfőzőtt (pl. MIUI) rom? (Mármint amit magyarítasz.)
-
-
-
-
válasz
pach-adams #46 üzenetére
CM-nek én is örülnék. Sajnos azonban még csak most kezdték meg portolgatni a MediaTek-es SOC-okra, így a konkrét készülékekre még tipp sincs, hogy mikor lesz. (Ha lesz egyáltalán valaki, aki megfőzi.)
-
-
-
Te egy kicsit másképp csinálod... Mármint ahhoz képest, ami nálam működött.
Pl. a forrás fájlnak a zip-em nem volt így kicsontozva, mint amit Te beadsz neki: én nemcsak az app-ot és framwork-ot tettem bele a zip-be, hanem az egész paksamétát. (Ez a csak az app és framework dolog majd a flashelhető Aroma telepítőbe kell.)
A másik amiben eltért a nálam működő dolog, hogy az online fordítási letöltést adtam be neki.
A 2 perc biztos nem jó, nekem is vagy 7-10 percet szöttyörgött a 4 magos Corei5-ön...
-
-
válasz
hungobungo #12 üzenetére
Próbálom!
-
válasz
hungobungo #9 üzenetére
-
Kipróbáltam, nem a tömörítés mértéke nem tetszett neki, hanem hogy csupa nagy betűvel volt írva... Tehát:
a CWM Recovery csak a kisbetűs kiterjesztéssel óhajtja látni az update zip-et! (Szerintem a legegyszerűbb, ha az egész fájlnév+kit. csupa kisbetű.)
Viszont az Aroma csak nem csomagolja ki a fájlokat...
-
válasz
hungobungo #6 üzenetére
Nekem sem jött össze!
Végigcsináltam a leírást. (Annyi kommentet hagy fűzzek hozzá, hogy nekem pl. nem ment a működő Android alóli system lemásolása... A TAR-os összejött.)
Még valami: ha jól látom, a ZIP-nek a sima "tárolás" vagy "leggyorsabb" beállítás kell... Itt melóban "max"-ra volt állítva és a CWM Recovery nem óhajtotta látni...
Naszóval! Összepakkoltam úgy ahogy írtad, utána ZIP (a tömörített fájl gyökerébe, tehát nem a "ROM" mappával tömörítettem össze.
)
Teló újraindít CWM-be és látszólag csinál valamit, csak az volt a gyanús, hogy rohadt gyorsan felmásolta az APK-kat és a Framework-öt. Értsd: 1-2 sec.) Utána kértem, hogy mentse el a LOG-ot. Tessék:
AROMA INSTALLER version 2.56
(c) 2012 by amarullz xda-developersROM Name : AROMA INSTALLER
ROM Version : 2.56
ROM Author : <support@amarullz.com>
Device : Not Defined
Start at : Thu May 30 09:24:55 2013line 1 col 1: syntax error, unexpected BAD, expecting IF or STRING or '!' or '('
1 parse errorsInstaller Error (Status 6)
End at : Thu May 30 09:24:55 2013
-
Ismét egy jó kis leírás a tolladból (billentyűzetedből?
). Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest