Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Most februárban adtam el a második GT Runner-emet, összesen kb. négy hónapig használtam (az első csak két hétig volt nálam).
Ha szeretnéd az adataidat lementeni, elemezni, akkor nem ajánlom a Huawei-t.
Még most most sem működik rendesen az adatok exportja (pulzussal). Sem alkalmazásból, sem a Huawei-en keresztül. A support csapnivaló, write only módban dolgoznak. Mintha a nemzetközi support fórumot olvasnám magyar fordítással. Az EU-s adatkezelést ráadásul egy külső cég végzi. Ott legalább rájöttek, miért nem működik nálam az export: túl sok adatot kell zippelni. Pár hónap múlva majd kijavítják. Ezt már nem vártam meg, létrehoztam egy új profilt, szingapúri lokalizációval. Ezzel megy a Strava szinkron, bár ott is hiányoztak a pulzus adatok az aktivitásokból.
Ami jó, az az alváselemzés és az üzenetkezelés. De ezt egy olcsó Huawei Band 6/7 is tudja.
Használtam az órát Androidon is, fel kell telepíteni az AppGallery-t, majd onnan a Huawei Health-et. Ezzel nincs gond.
Maradtam a Polarnál. Az se tökéletes, de legalább adatrögzítőnek megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest