- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Most februárban adtam el a második GT Runner-emet, összesen kb. négy hónapig használtam (az első csak két hétig volt nálam).
Ha szeretnéd az adataidat lementeni, elemezni, akkor nem ajánlom a Huawei-t.
Még most most sem működik rendesen az adatok exportja (pulzussal). Sem alkalmazásból, sem a Huawei-en keresztül. A support csapnivaló, write only módban dolgoznak. Mintha a nemzetközi support fórumot olvasnám magyar fordítással. Az EU-s adatkezelést ráadásul egy külső cég végzi. Ott legalább rájöttek, miért nem működik nálam az export: túl sok adatot kell zippelni. Pár hónap múlva majd kijavítják. Ezt már nem vártam meg, létrehoztam egy új profilt, szingapúri lokalizációval. Ezzel megy a Strava szinkron, bár ott is hiányoztak a pulzus adatok az aktivitásokból.
Ami jó, az az alváselemzés és az üzenetkezelés. De ezt egy olcsó Huawei Band 6/7 is tudja.
Használtam az órát Androidon is, fel kell telepíteni az AppGallery-t, majd onnan a Huawei Health-et. Ezzel nincs gond.
Maradtam a Polarnál. Az se tökéletes, de legalább adatrögzítőnek megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest