Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Nekem úgy megy simán két hetet, hogy be van kapcsolva a folyamatos pulzus, és a TruSleep, nincs AOD és csak gombnyomásra ébred. Ja, állandóan rajtam van, fürdés közben is, meg éjjel. 2 hét után sem nullán van, hanem húsz százalék magasságában... Ja, és nem sportolok vele, ergo sose megy a GPS.
De úgy vettem észre a kijelző a legnagyobb fogyasztó. Ha be van kapcsolva a csuklómozdulatos ébredés, akkor 5-6 nap alatt lemerül nekem. -
soundman1
senior tag
Amit a huawei megadott, aszerinti az üzemidő használattól függően módosulva. Folyamatos pulzusméréssel kézlendítés kikapcsolva 2 hétig megy, kézlendítéssel 5-7 nap, AOD-vel 3-5 nap. Ha még az aktivitás miatt a gps is megy ennél csak rosszabb lesz.
A kétujjas letakarással az aod-t le tudod a következő aktivitásig kapcsolni, ha nem akarod, hogy folyamatosan menjen.
Nekem pont az ütemetezett finomhangolások hiányoznak - ha már okosóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest