Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kifejezetten terepre szánt elektromos bringát áraztak le
- Bemutatkozott a Nothing Ear (2)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Hamarosan Wi-Fi 7 router érkezik a Netgear fémjelzésével
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildSeven
tag
MENNYI?!
Vicc kategória egy "buta" okosóra ilyen áron, a galaxy watch 3 jelenleg ~116k, milliószor ennyi tudással, csak akkuban gyengébb.EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
Hallosz
senior tag
A Samu Tab 7 és 7+ teszt mikorra várható? Az sokkal jobban érdekel.
Mert lakni, muszáj.
-
Bennyboy
őstag
Kezd elszállni nagyon az ára ahhoz képest, h szinte alig van előrelépés a GT2-höz hasonlítva.
Inlock meghívó: https://go.inlock.io/get/MxfnrqpSyK
-
predakon
őstag
Ezek az okosórák hiába okosak soha az életben nem lesznek olyan szépek mint egy automata óra, privát véleményem
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
WildSeven
tag
Pont ezért nem lesznek olyan értékesek sem, ezeknek a tudása pillanatok alatt semmivé avul, egy automata óra pedig mindig érték lesz
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
gery2123
őstag
Vastagon fogott a toll az árképzésnél az biztos, de hol nem fog vastagon mostanában...
-- PSN_ID: GerY2123
-
Mimus
lelkes újonc
" a GT 2 Pro megijesztett az erdőben egy csapat nyugdíjast, amikor elhaladtam mellettük" 😂
-
Fall-N
addikt
Ez sem egy jó ajánlat. Főleg ha az USA huzavona miatt majd nem gyárthat semmit a Huawei amiben amerikai liszenszen alapuló alkatrész van (SoC például). Akkor gyorsan vége lesz a támogatásnak. Sajnos efelé mutatnak a történések.
Egyébként sem jobb ajánlat, mint bármelyik Amazfit óra vagy valamelyik Samsung modell.
-
atike
nagyúr
Gyönyörű az tény. De a hiánylista számos, és ezért az árért (szerintem) kevés az, hogy milyen jól néz ki.
Az értesítések kezelése már rendben van? Azaz egyértelmű a küldő app és nem csak az üzenet eleje látszik...?
-
Gauguin
tag
Garmin Venu, kb. ugyanennyiért, Garmin háttérrel, 5-6 napos üzemidővel, szintén amoled.
Érdekes nyitóár.
-
Bennyboy
őstag
Most néztem rá a Garminra és az nagyon nem egy kategória mint ez az óra csak árban ami meg nevetséges (NFC-s fizetés, spotify, wifi stb.) El is gondolkoztam rajta, h lecserélem a mostani Gt2-met a garminra. Nem tudom, h kerülte el a figyelmemet eddig de köszi.
[ Szerkesztve ]
-
mateo91
tag
Tehát semmivel sem tud többet az 54ezer forintos Magic Watch 2-től.
:D
-
törölt tag
Nem ertem miert nem tesztelitek le IOS alatt hogy mukodik. Alapnak kene lenni hogy iPhone felhasznalok is tudjak mire szamithatnak ha ilyet vesznek.
-
Kinder
senior tag
Tudom, "fújj apple", de az SE ezt agyonveri tudásban, és 2 év múlva sem 1 Ft-ot fog érni.
Igen, a forma szebb, de a többi "tudása" ennyiért ma már nagyon drága. -
juuzer
őstag
Ennyiért szerintem inkább a Withings Scanwatch, vagy egy Galaxy Watch Active 2
Kár érte, pedig nagyon szeretem a Huawei óráit. (Jómagam is egy Watch GT Gen1-et használok)
Meg mondjuk érdekes, hogy már a Gt2e-ben is az A1 dolgozik meg úgy az 50-60 ezer forinttal drágább GT proban is.
Megértem, hogy elég ez a chip, de nekem akkor is fura.Vamos a la playa.
-
doooo
addikt
A páréves Gear S3-am is nagyjából ennyit tud. Ja nem, abban van wifi is...
-
joey04
titán
majd bezuhan ennek is az ára, mint minden huawei terméknek.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Mr.Silkó
veterán
Ennyiért inkább az AW SE. Az üzemidőn kívül mindenben veri, a dizájn meg ugye szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Ha lemegy 25k-ra, akkor érdekes lehet...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Gubu0101
addikt
Hát pasz,nekem sima Huawei GT volt,most samu Active 2 van,az tökéletesen fut a Huawei telefonal.
Úgy tudom,hogy nem minden funkció érhető el,vagy vissza fele,már nem tudom…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless…iPhone 14 Pro Max...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2/Live... Apple Watch 8...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"
-
Az applewaccs annyira NEM működik androiddal, hogy a leggagyibb noname kínai "okosóra" (és itt tényleg valami ipari hulladék borzalomra gondolj) is többet tud nála androidos telefonnal.
De ezt az iUserek mindig elfelejtik (vagy fogalmuk sincs róla), hogy a waccs androidon legfeljebb kutyát dobálni jó.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
senior tag
"egy automata óra pedig mindig érték lesz"
Legalábbis addig, amíg az emberek képesek sznobizmusból fizetni a semmiért. Sosem értettem, hogy miért képesek egyesek több ezer dollárt kiadni egy teljesen haszontalan kiegészítőért. Egy alap órának pontosan annyi gyakorlati haszna van, mint egy nyakkendőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Zárt rendszer kuka. Mint ismerjük a huawei üzletpolitikáját kb.1 év és leszarják. Lehet annyi sem kell mert földbe döngölik. Megérdemlik. Sok emberrel kicsesztek 100 ezres készülékeket egyik napról a másikra ki írtak 1 évesen.
-
Gubu0101
addikt
Érte egy kis sérülés a kijelzőt,kollegám meg megkérdezte,hogy eladom e,én meg eladtam neki,bár nem volt tervezve.
Próbáltam polírozni de feladtam…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless…iPhone 14 Pro Max...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2/Live... Apple Watch 8...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"
-
laci666
senior tag
Nagyon szép lett
Úgy látom meg van Samsung Gear s3 Classic-om utódja.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
gidion90
tag
Nem értem, mindnehol azt írják külföldön, hogy EKG-t is tud mérni. Nem értem akkor a tesztírót.
-
dionaea
senior tag
A teszt szerint 2 hetet megy el az óra. Nem értem más gyártó miért nem tudja ezt vagy legalább a 4-5 napos üzemidőt. Nem értem a működésben mi a nagy különbség ami miatt a Samsun órái 2 napot ha tudnak. Hogy van az hogy egy Frontier tud hozni 2 napot közben egy T rex meg. 20 napot 390Mah vs 380mah. () ha jól tudom)
-
Prime110
aktív tag
Ami inkább már "csak" 49.990.- szóval pláne nem.
-
CB
senior tag
Azt nem értem, miért kell zafírüveg olyan órára, amit a tulaj 2-3 év múlva kihajít. Egyrészt az akku fel fogja adni, másrészt maga az óra elavul.
Mindkettőben segíteni fog a gyártó.....
Ha 20 évre terveznénk egy ilyen órával, még megérteném ezt a zafírüveg-kerámia kombót, de így.....? Jól néz ki.....Ameddig az utódja meg nem jelenik a piacon...40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Bennyboy
őstag
Más rendszeren fut. El kell dönteni, h appokat akarsz az órára vagy normális üzemidőt. Én is ezért váltottam Gear S3-ről Watch GT 1 majd 2-re de már kiszemeltem a Garmin Venu-t ami a 2 közötti kb és árban is elérhető nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Hamarosan Wi-Fi 7 router érkezik a Netgear fémjelzésével
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH